Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Falusi tökfilkó vagy elit kémJang Chul Soo rendező néhány hónappal ezelőtt bejelentette, hogy az új kémfilmjében 3 virágfiú is szerepelni fog.

A film észak-koreai kémekről fog szólni, akik beszivárognak Dél-Koreába. A film címe Covertly, Grandly.

A megjelent előzetes Kim Soo Hyun karakterére összpontosít, aki egy észak-koreai elit kém, mégis úgy álcázza magát, mint a falu bolondja. Karakterét, Won Ryu Hwan 20 000 kémmel együtt küldök Dél-Koreába, Park Ki  Woong és Lee Hyun Woo mellett. Azonban az álca egy kétbalkezes tökfilkó, akire még a gyerekek is pikkelnek.

Izgalmas filmnek ígérkezik. :D Ki akarja látni?

 

 

~ 2013. április 23. - Sunny ~

 

Lee Hong Ki új filmjét már 5 országnak eladtákBár még mindig van vissza egy kis idő a bemutatóig, Lee Hong Ki új filmjét, a Passionate Goodbyet már sikerült eladni külföndön.

A film május 30-án fog megjelenni Koreában, de már eladták Hong Kongnak, Szingapúrnak, Malajziának, Bruneinak és Indonéziának. Japánban pedig júniusban debütál a film.

A Passionate Goodbye egy bajkeverő énekes sztárról szól, akit rossz magaviseletéért egy szeretetházba küldenek.

 

~ 2013. április 23. - Sunny ~

 

Reply 1997 - Jön a 2. évadAz elős évad ordító sikere és a sok rajongó miatt a tvN április 16-án bejelentette, hogy a Reply 1997-nek lesz második évada, amely az 1994-es évről fog szólni.

A sorozat második évada szeptemberben fog kezdődni. A dráma áttekintése még nincs megírva, de a történet 1994 körül fog játszódni, amikor a népszerű kosárlabda csapatok olyanok voltak akár az idolbandák.

Bár már kijelentették, hogy a dráma középpontjában a kosárlabda fog állni, arra is van esély, hogy Seo Taiji és a 90-es évek többi ikonja kerül az előtérbe.

A Reply 1997 második évadának rendezője Woo Ji Won lesz, a szerzője pedig Lee Woo Jung.

A szereplőválogatások az új évaddal kapcsolatban már folyamatban vannak.

 

~ 2013. április 23. - Sunny ~

 

Magassarkú a Joseon korban?Nemrégiben egy vita keringett Ki Tae Hee magassarkújáról, ami kikukucskált a ruha alól. Az egyik jelenetben, a színésznőnek kétségbeesetten kellett futnia, a rajongók pedig azt bírálták, hogy túl nyilvánvalóan kilátszott a magassarkúja.

Mivel a dráma idejében még nem létezett magassarkú, az internetezők megjegyezték, hogy a dráma nem ábrázolja hűen a kort. A dráma rendezője viszont rácáfolt: "Kérem, vegyék figyelembe, hogy ez csak egy történelmi dráma. Szerettük volna kifejezni, a divatot modern módon. Nem a történelmet próbáltuk eltorzítani, ezért kérem, legyenek megértőek azzal, hogy ez csak egy dráma."

 

~ 2013. április 22. - Sunny ~

 

Seung Yeon keményen dolgozik a Jang Ok JungonHan Seung Yeon most már nem csak táncol és énekel, ugyanis végre sikerült felkerülnie a filmvászonra. Seung Yeon egy lányt játszik, aki Yoo Ah In karakterének szerelméért küzd. Az újonc színésznő első rövid megjelenése a drámában április 8-án volt.

Azt mondják, hogy Seung Yeon nagyon keményen dolgozik, hogy rácáfoljon a sztereotípiára, miszerint egy idol-színész nem olyan tehetséges.  Egy képviselő azt mondta: "Meglepett, milyen keményen dolgozik Seung Yeon. Sokan már a  Jang Ok Jung első része után észrevették ezt. Tudja, hogy vannak hiányosságai, de ő mindent belead és megpróbálja teljesíteni az elvárásokat."

Egy másik képviselő pedig ezt mondta: "Ez az első megjelenése egy ilyen drámában, de nagyon gyorsan tanul. Már alig várom, hogy fog ezután szerepelni."
Vajon sikerül bebizonyítania Seung Yeonnak, hogy az idolok is lehetnek jó színészek?
 

 

~ 2013. április 22. - Sunny ~

 

Hírek a Gu Family Bookról

Lee Seung Ki diétázik?

Nemrégiben jelent meg egy videó a Gu Family Book szereplőiről és a személyzetéről. A videó a forgatás után készült, és nagy figyelmet kapott mind a nézőktől mind a rajongóktól. A képen látható, amint Lee Seung Ki kerülgeti a kajás asztalt, még sincs semmilyen ennivaló a kezében.
A videó alatt Lee Seung Ki megjegyezte: "Ez jól néz ki." míg a többiek ettek. A koordinátor próbálta elcsábítani a színészt "Egy harapást sem kérsz?" de ő erre azt válaszolta "Nem, jól vagyok."
Szerintetek diétázik vagy csak nem volt éhes?
 

Lee Seung Ki és Suzy keményen tanulnak

Minden kép azt mutatja, ahogy Lee Seung Ki és Suzy a szövegkönyvet tanulmányozza.
A producerek is megjegyezték, hogy a két színész folyton csak a szövegkönyvet bújja, újra és újra átolvassák a soraikat a forgatás előtt. Azt is állították, hogy Lee Seung Ki kiemelte a sorait és úgy tanulmányozza őket, mintha vizsgára készülne. Suzy pedig színessel kijelölte a őket, így együtt szokták gyakorolni a szövegüket egy-egy jelenet előtt, hogy az tökéletes legyen.


Lee Seung Kit a sérülések éltetik

Lee Seung Ki annyira elkötelezte magát az új drámájának, hogy a vágások, horzsolások és karcolások ellenére is folytatja a munkát. A dráma tele van nehéz akciójelenetekkel. Lee Seung Kinek elég megterhelő volt harcolnia egy rakás ember ellen, ezért, hogy elkerülje az ellenséget egy tetőről kellett leugrania. A forgatás egy pontján volt egy jelenet, ahol a színész a bérgyilkosokkal harcolt és szerzett egy csúnya vágást a kézfején, de a stáb szerint ő ezt nagyon jól bírta és folytatta tovább a jelenetet.


 

~ 2013. április 22. - Sunny ~

 

Szereplő hírek

The Sun of The Lord

A Hong nővérek új drámájában a két főszereplő minden bizonnyal So Ji Sub és Gong Hyo Jin lesznek. Bár még nem semmi sem biztos, a két színésznek ez lenne az első alkalom, hogy együtt dolgoznak egymással. So Ji Subnak ez lenne az első sorozata a Ghost után, Gong Hyo Jinnak pedig a The Greatest Love után.
 

The Queen′s Classroom

Julien Kang szerepet kapott az MBC közelgő drámájában, a The Queen's Classrommban. Julien egy angol tanárt fog alakítani, aki jártas a taekwondoban és a judoban. Bár hűvösnek tűnhet, ő lesz a sorozatban az a férfi, aki szeret beszélgetni a nőkkel és különböző pletykákat terjeszteni.


Passionate Goodbye

Már rebesgetik, hogy Lee Hong Ki újra visszatér a képernyőre a Passionate Goodbye című filmmel. A film május 3-án kerül vetítésre a mozikban. Lee Hong Ki egy bajkeverő idolt fog játszani, aki segít a közösségnek azzal, hogy betegekkel találkozik, hogy teljesítse az utolsó kívánságukat, hogy énekesek legyenek. Néhány gyerek szereplő is csatlakozott a filmhez: Jeon Min Seo, Ma Dong Suk, Lim Won Hee és Park Jin Hee.
 

The Goddess of Fire, Jung Yi

Moon Geun Youngról készült egy kép, amin fazekaskodik. Mint kiderült, ő fogja játszani Yoo Jungot a The Goddess of Fire, Jung Yi című drámában. Ezért fazekaskodást tanul az új drámája miatt. A sorozat az első női keramikusról fog szólni a Joseon dinasztiában, vetítésre elvileg a Gu Family Book végezetével, azaz júliusban kerül.

 

~ 2013. április 19. - Sunny ~

 

Újabb két sorozat

She is WOW

Vetítés kezdete: április 18, minden csütörtökön 23:00-kor az tvN-en, műfaj: családi vígjáték, részek száma: 12

Egy családi történet, egy volt színésznőről és a híres bemondó férjéről.
 

Mandate of Heaven

Vetítés kezdete: április 24, minden szerdán és csütörtökön 21:55-kor az KBS2-n, műfaj: történelmi, részek száma: 20

A történet egy Joseon korebeli orvos üldözéséről szól, aki azért küzd, hogy megmentse a lányát egy halálos betegségtől, miközben megmérgezik a királyt. A királyi orvos, Choi Won (Lee Dong Wook), aki a királyi család mellett dolgozik, részt vesz Injong király megmérgezésében, így szökevénnyé válik.  Közben próbálja megmenteni lányát, Choi Rangot (Kim Yoo Bin), aki gyógyíthatatlan betegségben szenved. Choi Won egyedül neveli a lányát, mivel a felesége meghalt. Hong Da In (Song Ji Hyo) egy ápoló, aki szerelmes belé.

 

~ 2013. április 18. - Sunny ~

 

Top 5 színész a rendezők szerint

 

Nemrég 30 koreai rendezőt kérdeztek meg a legjobb színészekről, íme a lista szerintük:

5. helyezett - 7 szavazattal - Kim Soo Hyun

 

4. helyezett - 8 szavazattal - Hyun Bin
3. helyezett - 10 szavazattal - Song Joong Ki

 


2. helyezett - 12 szavazattal - Jo In Sung
1. helyezett - 20 szavazattal - Lee Byung Hun


Szerintetek jól választottak a rendezők?

 

~ 2013. április 18. - Sunny ~

 

Boldog Szülinapot!Lee Jun Ki tegnap ünnepelte 31. születésnapját. A színészt az Iljimaeből és az Arang and The Magistrateből ismerhetitek. Kívánjunk neki boldog születésnapot! :D

 

~ 2013. április 18. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Hirdetés

TÁRSSZERKESZTŐ KERESTETIK! Szereted a koreai sorozatokat és van egy kis szabadidőd? Ha illik rád ez a két dolog, és tudsz egy kicsit angolul, jelentkezz társszerkesztőnek. Több témában is írhatsz akár cikkeket az oldalra, doramák, kpop, hírességek vagy bármi, ami még Koreával kapcsolatos. Ha én nem győztelek meg, nézz a fenti Lee Dong Wookra! ;)

JELENTKEZEK!

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon 3 szerkesztő van: Sunny, Kagura és Mina


 

 
Szavazás
Szerinted ki legyen júliusban a hónap színésze/színésznője?
Park Hae Jin (Man to Man)
Yoo Seung Ho (Ruler: Master of the Mask)
Lee Si Young (Lookout)
Yeo Jin Goo (Circle)
Nam Ji Hyun (Suspicious Partner)
 
 
 
 
 
 

 
Happy Birthday!

Ji Jin Hee ma, vagyis június 24-én ünnepli 46. (Koreában 47.) születésnapját. Boldog Szülinapot!

 

 
Játék

JÁTÉKRA FEL! Minden este kiteszek egy-egy képet, ami egy bizonyos doramából van, az a feladat, hogy megfejtsétek a kép alapján, hogy az melyik dorama és beküldjétek a megfejtést. Lehet azt is, hogy minden nap küldötök egyet, de azt is lehet, hogy hetente vagy akár egybe az egészet a végén. A játék június 30-áig tart. Értelemszerűen az fog nyerni, aki minél többet beküld. Ha valamelyik feladványt nem tudjátok, akkor oda egy "-" jelet írjatok. Az üzenet végére pedig írjátok le a neveteket. Jó játékot és sok szerencsét! :)

EDDIGI FELADVÁNYOK        BEKÜLDÉS

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2017     2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show     Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
A hónap színésze/színésznője

Lee Hyun Woo, délkoreai színész. Karrierjét, mint gyermek színész kezdte, így Hyun Woo olyan sorozatokban kapott szerepet, mint a The Legend, The Return of Iljimae vagy épp a hazánkban is levetített A Silla királyság ékkövében ahol az ifjú Yushin hwarangot alakította. Népszerűségének növekedésével 2010-ben az első nagyobb szerepét is megkapta a Master of Study című sorozatban. De később még feltűnt egy újabb történelmi alkotásban a Gyebaek-ban, majd az Equator Man című thriller sorozatban is. Első vezető szerepét pedig 2012-ben a To the Beautiful You-ban kapta meg Choi Minho és Choi Sulli mellett. 2013-as első megjelenése pedig a Secretly, Greatly című akció-komádia filmben történt meg, ahol egy középiskolásnak álcázott észak-koreai kémet alakított. 2014-ben a The Technicians című filmben erősítették meg a szerepét, ahol is egy hackert játszott. A filmben Hyun Woo Kim Woo Bin oldalán tűnt fel. 2015-ös legújabb filmje a  Northern Limit Line pedig június 24-én került a mozikban. A filmben Kim Mu Yeol és Jin Gu mellett kapott főszerepet. Valamint nem főszereplőként, de látható volt az augusztus 20-án megjelent The Beauty Inside című filmben, melynek Han Hyo Joo a főszereplője. 2016. január 11-én a KBS2 új sorozatával a Moorim School-al kezdte meg az évet. A 16 részes sorozatban az egyik főszereplőt Yoon Shi Woo-t alakította. Idén a Liar and His Lover című romantikus zenés doramában láthattuk, melyben egy dalszerzőt alakított.

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
20/21 

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • My Sassy Girl (SBS)
 • Strong Family 2017 (SBS)
 • Lookout (MBC)
 • Duel (OCN)
 • Circle (tvN)
 • Fight My Way (KBS2)
 • My Sassy Girl (SBS)
 • Lookout (MBC)
 • Duel (OCN)
 • Circle (tvN)
 • Fight My Way (KBS2)
 • Seven Day Queen (KBS2)
 • Suspicious Partner (SBS)
 • Ruler: Master of the Mask (MBC)
 • Seven Day Queen (KBS2)
 • Suspicious Partner (SBS)
 • Ruler: Master of the Mask (MBC)
 • Chicago Typewriter (tvN)
 • Man to Man (jTBC)
 • The Best Hit (KBS2)
 • Chicago Typewriter (tvN)
 • Man to Man (jTBC)
 • Sister is Alive (SBS)
 • The Best Hit (KBS2)
 • -
 • Return of Lucky Pot (MBC)
 • All Kinds of Daughters-in-Law (MBC)
 • Lovers in Bloom (KBS1)
 • Love is Drop by Drop (SBS)
 • Nameless Woman (KBS2)
 • TV Novel – Sea of the Woman (KBS2)
 • I’m Sorry Kang Nam Goo (SBS)
 • Teacher Oh Soon Nam (MBC)
 • Father is Strange (KBS2)
 • You Are Too Much (MBC)
 • Bad Thief, Good Thief (MBC)
 • Secret Forest (tvN)
 • Woman of Dignity (jTBC)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség  dorama mustra

 

 


Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT