Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Új sorozat: King's Family

Történet: A sorozat olyan dolgokon alapul, amik akkor történnek meg, mikor a férjed/feleséged családjával kell élned. Egy családi dráma az oktatási fölényről és a szülők részrehajlásáról.

Adatok:
Műfaj: Családi, Romantikus, Vígjáték
Részek száma: 50 (nincs megerősítve)
Csatorna: KBS2
Sugárzási idő: 2013. augusztus 31. -  2014. február 16.
Vetítési idő: Szombat - Vasárnap 19:55

 

~ 2013. augusztus 30. - Sunny ~

 

Siwan szerepet kapott

Siwan ügynöksége bejelentette, hogy az énekes színész csatlakozik a KBS2 Looking Forward to Romance című drámájához. A kísérleti sorozatban egyébként BoA és Choi Daniel is szerepet kapott. Siwan egy fiatal szerelmest, Jung Jin Gukot fogja játszani, ezzel képviselve minden átlagos embert Koreában. Legutóbbi drámái a The Moon That Embraces The Sun és az The Equator Man voltak. Siwan azt nyilatkozta, büszke arra egy ilyen jó rendezővel és ilyen nagy színészekkel dolgozhat együtt. Megígérte, hogy mindent bele fog adni, ezért mindenki támogassa.

 

~ 2013. augusztus 30. - Sunny ~

 

2 év után vissza a képernyőre

Két év után visszatér a képernyőre Choi Ji Woo. Az SBS közelgő drámájában a The Strange Housekeeperben kapott főszerepet. A színésznő Park Bok Nyuht fogja alakítani. A dorama szeptemberben 23-án kerül műsorra. A dráma a japán Kaseifu no Mita alapul. A sorozat egy zárkózott házvezetőnőről szól, akit tökéletesen végzi a munkáját, mégis rejtélyes múltja miatt sosem mosolyog.

 

 

~ 2013. augusztus 30. - Sunny ~

 

Szívmelengető projekt a bevonulás előtt

Song Joong Ki nem rég szerepelt egy Coupang által szervezett titkos projektben, hogy segítsenek egy nehéz sorsú fiatal lánynak. Mint kiderült, a videó 26-án jött ki. A lány édesapja fiatal korában meghalt, a bátyja pedig az otthonuktól távol dolgozik. Így a lánynak egyedül kell vigyázni az alkoholista édesanyjára és a kisebb testvéreire, ráadásul egyik öccse mentális betegségben szenved. Mivel ez a videó nyomon követi az életüket, az is kiderült, hogy ennek tetejében, hogy a család otthona egy tűzben teljesen leégett. A csapat azért dolgozott, hogy új otthont építsenek a családnak. A projekt 45 napot vett igénybe, 135 önkéntes dolgozott rajta, és 1200 támogató segítette a projektet. Song Joong Ki pedig a szívmelengető búcsúzó projektje után, 27-én belépett a seregbe. Itt a videó, nézzétek csak meg. Sajnos nincs hozzá felirat, de szerintem a képek így is mindent elmondanak.

 

~ 2013. augusztus 29. - Sunny ~

 

Új dal + jubileum


Helló! Nem tudom, nézitek-e a The Master's Sunt. Én imádom *-* Már kb. 600x megígértem, hogy nem kezdek bele olyan sorozatba, ami még nem ment le Koreában, de csak nem tudom betartani az ígéretemet. Ez a rendezők és a forgatókönyírók hibája, miért csinálnak ennyi jó doramát?! Aki egyébként nézi, biztos hallotta már benne ezt a számot. Múltkor kerestem youtube-on meg, meg mindenhol, erre olvasom valahol, hogy még nem jött ki. -.- Na, de végre ma itt van, Yoon Mi Rae az előadó és Touch Love a címe. Nekem nagyon tetszik, nekem ez a kedvencem az OST-k közül. :D

És ma végre sikerült befejeznem az 50. doramámat. :D Úgyhogy most van a jubileumom xD Gratula nekem! :P
 

~ 2013. augusztus 28. - Sunny ~

 

Megjósolták, hogy sikeres lesz

Bár néhány jóslat kicsit erőltetettnek tűnhet, Lee Jong Seoknak bejött. Egy sajtótájékoztatón megkérdezték a színésztől, hogy hisz-e az arcról való olvasásban. Ezt válaszolta: "Édesanyám azt mondta, hogy mikor 21 éves voltam elment egy jósnőhöz, a jósnő pedig azt mondta neki, hogy 25 éves koromban igazán sikeres leszek." Lee Jong Seok koreai évben most pont 25 éves. Egyébként a színész nemsokára egy filmben fog szerepelni, a The Face Readerben. Jin Hyungot fogja alakítani, aki egy híres Joseon kori arcolvasó fia. Hanbokot fog viselni és hosszú haja lesz. A film premiere szeptemberben lesz.

 

~ 2013. augusztus 28. - Sunny ~

 

Kínos csók

 

Az SNSD Sooyoungja nemrégiben szerepelt a Dating Agency: Cyranoban és egy műsorban elhintett néhány kulisszák mögötti titkot. Mint például pár infót a Lee Jong Hyukkal való csókjáról. Ezt mondta: "A csók egyáltalán nem volt kínos, inkább kellemes, de amint véget ért a felvétel nagyon kínos lett az egész. Olyan fura érzés volt." A színészek viszont még most is tartják a kapcsolatot, ahogy Sooyoung is mondta: "Még tartjuk egymással a kapcsolatot. Tényleg törődik velem."
 

~ 2013. augusztus 28. - Sunny ~

 

Suzy nem akart szerepelni a Dream Highban

Suzy egy műsorban bevallotta, hogy nem akart szerepelni a Dream Highban, mivel sokszor kapott utálkozó megjegyzéseket. Ez mondta: "Mikor először kaptam ajánlatot a Dream Highra, csak sírtam és azt mondogattam, nem akarom megcsinálni. Őrülten tiltakoztam ellene. Ezután írtam egy bocsánatkérő levelet a naplómba. Semmi kedvem nem volt belevágni, de elkezdtem keményebben dolgozni, mert úgy jobb akartam lenni." Utána azt is elmondta, hogy a naplójában leírta, hogy szívesen szerepelne egy filmet, nem sokkal később szerepet vállalt az Architecture 101 című filmben.

 

~ 2013. augusztus 27. - Sunny ~

 

Dr. Choi Minho

Minho a To The Beautiful You után a Medical Top Team című drámában fogja megcsillogtatni tehetségét. Színésztársai lesznek Joo Ji Hoon, Kwon Sang Woo, Jung Ryeo Won, és Oh Yeon Seo. Minho karaktere Kim Sung Woo lesz, egy jóképű és kedves szívsebész. Ő fogja játszani a legfiatalabb orvost a csapatban, valamint Oh Yeon So karakterének őrangyala lesz. Minho már izgatottan várja a drámát és reméli megtudja mutatni az érettebb oldalát. Minho biztosan szexi lesz abban az orvosi köpenyben. Hmm :3

 

~ 2013. augusztus 27. - Sunny ~

 

Secret Love

 

Yeon Woo Jin fogja alakítani Han Seung Yeon szerelmét a Secret Love című drámában. A Secret Love egy 5 részes mini dráma, amelynek minden részében egy-egy Kara tag csillogtatja meg a tehetségét. A rendező Kim Gyu Tae, aki a That Winter, The Wind Blows-ot is rendezte. Az I Miss You epizód, amelyben Yeon Woo Jin és Han Seung Yeon játszik, az időutazásról szól. Yeon Woo Jin egy Jung Hyun Jin nevű meleg fotóst fog alakítani. A színész azt nyilatkozta, hogy örül, mert így ilyen nagyszerű rendezővel dolgozhat együtt. Valamint azt, hogy a dráma is ígéretesnek látszik és már alig várja.
 

~ 2013. augusztus 27. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Hirdetés

TÁRSSZERKESZTŐ KERESTETIK! Szereted a koreai sorozatokat és van egy kis szabadidőd? Ha illik rád ez a két dolog, és tudsz egy kicsit angolul, jelentkezz társszerkesztőnek. Több témában is írhatsz akár cikkeket az oldalra, doramák, kpop, hírességek vagy bármi, ami még Koreával kapcsolatos. Ha én nem győztelek meg, nézz a fenti Lee Dong Wookra! ;)

JELENTKEZEK!

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon 2 szerkesztő van: Sunny és Mina


 

 
Szavazás
Szerinted ki legyen októberben a hónap színésze/színésznője?
Go Kyung Pyo (Strongest Deliveryman)
Seo Ye Ji (Save Me)
Moon Chae Won (Criminal Minds)
Kim Jaejoong (Manhole)
Choi Ah Ra (Age of Youth 2)
Im Siwan (The King Loves)
Kim Nam Gil (Deserving of the Name)
 
 
 
 
 
 
 
Happy Birthday!

Han Ye Seul ma, vagyis szeptember 18-án ünnepli 36. (Koreában 37.) születésnapját. Boldog Szülinapot!

 

 
Hírmorzsa

A STORY5 október 2-án kezdi vetíteni a nemrég véget ért koreai doramát a Seven Days Queent, melynek magyar címe Királynő egy hétre lesz. Az egy órás epizódok helyett 30 perces részeket láthatunk majd. A sorozat minden hétköznap 19:15-től fog menni, a premiert kivéve, ami 18:30-kor kezdődik majd és dupla résszel indít.

A Seven Day Queen egy 20 részes romantikus történelmi dorama Yun Woo Jin és Park Min Young főszereplésével. A sorozat egy tragikus joseoni románcot mesél el Jungjong királyról és az ő királynéjéről, Dan Kyungról, aki mindössze hét napig ült a trónon a politikai frakciók viszálykodása miatt.

 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2017     2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show     Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
A hónap színésze/színésznője

Nam Joo Hyuk, délkoreai színész és modell. Hivatalosan 2013-ban kezdte meg a debütálását modellként, a SONGZIO Homme nevű 2014-es Dél-koreai magazin tavaszi / nyári kollekciójában.  2014-ben megcsilogatta énekesi tehetségét is, az Akdong Musician klipjében. Ugyanebben az évben megjelent az első TV-s drámája is, amely The Mermaid néven futott be és vált híressé. 2015-ben egy középiskolás karakter bőrébe bújt a Who Are You: School 2015 nevű drámában. Ez a szereplése után rögtön két szerepet is kapott a Cheese in the Trapben és a Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeoban.  Ezután csatlakozott egy főző műsorhoz, amelynek csak pár részében volt látható. 2016-ban szerepet kapott a Weightlifting Fairy Kim Bok Joo nevű sportos doramában, ahol a férfi főszereplőt játszotta. Sorozatbeli parnerével Lee Sung Kyunggal egy ideig a valóéletben is egy párt alkottak, azonban nemrégiben derült ki, hogy szakítotttak. Idén egy romantikus fantasy sorozatában kapott főszerepet, a Bride of the Water Godban, melyben a főszereplőt, egy vízistent, Habaeket alakította.

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • Temperature of Love (SBS)
 • 20th Century Boys and Girls (MBC)
 • Witch’s Court (KBS2)
 • Because This Is My First Life (tvN)
 • Temperature of Love (SBS)
 • 20th Century Boys and Girls (MBC)
 • Witch’s Court (KBS2)
 • Because This Is My First Life (tvN)
 • Mad Dog (KBS2)
 • While You Were Sleeping (SBS)
 • Hospital Ship (MBC)
 • Avengers Social Club (tvN)
 • Mad Dog (KBS2)
 • While You Were Sleeping (SBS)
 • Hospital Ship (MBC)
 • Avengers Social Club (tvN)
 • Borg Mom (MBC)
 • (jTBC)
 • Sister is Alive (SBS)
 • Andante (KBS1)
 • Return of Lucky Pot (MBC)
 • All Kinds of Daughters-in-Law (MBC)
 • Lovers in Bloom (KBS1)
 • Sweet Enemy (SBS)
 • My Man’s Secret (KBS2)
 • TV Novel – Dal Soon’s Spring (KBS2)
 • Teacher Oh Soon Nam (MBC)
 • My Golden Life (KBS2)
 • Man Who Sets the Table (MBC)
 • Bad Thief, Good Thief (MBC)
 • Go Back Couple (KBS2)
 • Black (OCN)
 • Revolutionary Love (tvN)
 • The Package (jTBC)
 • Oh! Dear Half-Basement Goddesses (Onstyle)
 • Bravo My Life (SBS)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség  dorama mustra

 

 


ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen