Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Han Ga In visszatér

Han Ga In szerepelni fog az SBS közelgő drámájában, a The Woman Who Married Three Timesban. A hírt képviselője jelentette be, hogy a színésznő nagy valószínűséggel csatlakozik a drámához. A The Woman Who Married Three Times már így is nagy figyelmet kapott, mivel a forgatókönyv írója Kim Soo Hyun, a producere pedig Jung Eul Young lesz. A sorozat egy anyáról és két lányáról fog szólni. Han Ga In fogja játszani a fiatalabb lányt. Ez a dráma lesz a színésznő első darabja a The Moon That Embraces The Sun után. Az ügynöksége azt mondta, tényleg szerepelni fog a sorozatban, de még nem írta alá a szerződést és még folynak a tárgyalások.

 

~ 2013. szeptember 1. - Sunny ~

 

The Strange Housekeeper

Kim So Hyun is helyet kapott a képernyőn Choi Ji Woo és Lee Sung Jae mellett a The Strange Housekeeperben. A hír még csak nemrégiben lett megerősítve. A fiatal gyerekszínész Eun Han Gyult fogja alakítani, aki Lee Sung Jae karakterének, Eun Sang Chulnak legidősebb lánya. Choi Ji Woo lesz a zárkózott házvezetőnő, aki belép Sang Chul házába. A dráma szeptember 23-án veszi kezdetét.

 

 

~ 2013. szeptember 1. - Sunny ~

 

Heirs - kapcsolati térkép

Már mindenki izgatottan várja Lee Min Ho új drámáját. Ma kijött egy kapcsolati térkép, ahol megnézhetitek, ki kivel áll rokonságba vagy szerelmi kapcsolatba. Én mikor először megláttam, nem is tudtam merre nézzek, annyi vonal volt össze-vissza, de szerencsére megfejtettem. :D A sorozat október 9-én veszi kezdetét. Még nagyjából egy hónap!

 

~ 2013. augusztus 31. - Sunny ~

 

Kis esküvőt tartanak

Ji Sung és Lee Bo Young már nagyban készülődnek az esküvőjükre. A lagzi a Walkerhill W Hotelben lesz szeptember 27-én, csak 300 fővel. Ez azért furcsa, mert a hírességek általában 1000 vendéget szoktak meghívni, beleértve a családtagokat, barátokat és más sztárokat. A két színész azért tart kis esküvőt, mert Ji Sungra már így is nagy nyomás helyeződik, mert miközben az esküvőre készülődik, az új drámája, a Secret két nappal a nagy nap előtt kerül adásba. A pár nemrégiben Spanyolországba repült az esküvői fotók miatt.

 

~ 2013. augusztus 31. - Sunny ~

 

Új sorozat: King's Family

Történet: A sorozat olyan dolgokon alapul, amik akkor történnek meg, mikor a férjed/feleséged családjával kell élned. Egy családi dráma az oktatási fölényről és a szülők részrehajlásáról.

Adatok:
Műfaj: Családi, Romantikus, Vígjáték
Részek száma: 50 (nincs megerősítve)
Csatorna: KBS2
Sugárzási idő: 2013. augusztus 31. -  2014. február 16.
Vetítési idő: Szombat - Vasárnap 19:55

 

~ 2013. augusztus 30. - Sunny ~

 

Siwan szerepet kapott

Siwan ügynöksége bejelentette, hogy az énekes színész csatlakozik a KBS2 Looking Forward to Romance című drámájához. A kísérleti sorozatban egyébként BoA és Choi Daniel is szerepet kapott. Siwan egy fiatal szerelmest, Jung Jin Gukot fogja játszani, ezzel képviselve minden átlagos embert Koreában. Legutóbbi drámái a The Moon That Embraces The Sun és az The Equator Man voltak. Siwan azt nyilatkozta, büszke arra egy ilyen jó rendezővel és ilyen nagy színészekkel dolgozhat együtt. Megígérte, hogy mindent bele fog adni, ezért mindenki támogassa.

 

~ 2013. augusztus 30. - Sunny ~

 

2 év után vissza a képernyőre

Két év után visszatér a képernyőre Choi Ji Woo. Az SBS közelgő drámájában a The Strange Housekeeperben kapott főszerepet. A színésznő Park Bok Nyuht fogja alakítani. A dorama szeptemberben 23-án kerül műsorra. A dráma a japán Kaseifu no Mita alapul. A sorozat egy zárkózott házvezetőnőről szól, akit tökéletesen végzi a munkáját, mégis rejtélyes múltja miatt sosem mosolyog.

 

 

~ 2013. augusztus 30. - Sunny ~

 

Szívmelengető projekt a bevonulás előtt

Song Joong Ki nem rég szerepelt egy Coupang által szervezett titkos projektben, hogy segítsenek egy nehéz sorsú fiatal lánynak. Mint kiderült, a videó 26-án jött ki. A lány édesapja fiatal korában meghalt, a bátyja pedig az otthonuktól távol dolgozik. Így a lánynak egyedül kell vigyázni az alkoholista édesanyjára és a kisebb testvéreire, ráadásul egyik öccse mentális betegségben szenved. Mivel ez a videó nyomon követi az életüket, az is kiderült, hogy ennek tetejében, hogy a család otthona egy tűzben teljesen leégett. A csapat azért dolgozott, hogy új otthont építsenek a családnak. A projekt 45 napot vett igénybe, 135 önkéntes dolgozott rajta, és 1200 támogató segítette a projektet. Song Joong Ki pedig a szívmelengető búcsúzó projektje után, 27-én belépett a seregbe. Itt a videó, nézzétek csak meg. Sajnos nincs hozzá felirat, de szerintem a képek így is mindent elmondanak.

 

~ 2013. augusztus 29. - Sunny ~

 

Új dal + jubileum


Helló! Nem tudom, nézitek-e a The Master's Sunt. Én imádom *-* Már kb. 600x megígértem, hogy nem kezdek bele olyan sorozatba, ami még nem ment le Koreában, de csak nem tudom betartani az ígéretemet. Ez a rendezők és a forgatókönyírók hibája, miért csinálnak ennyi jó doramát?! Aki egyébként nézi, biztos hallotta már benne ezt a számot. Múltkor kerestem youtube-on meg, meg mindenhol, erre olvasom valahol, hogy még nem jött ki. -.- Na, de végre ma itt van, Yoon Mi Rae az előadó és Touch Love a címe. Nekem nagyon tetszik, nekem ez a kedvencem az OST-k közül. :D

És ma végre sikerült befejeznem az 50. doramámat. :D Úgyhogy most van a jubileumom xD Gratula nekem! :P
 

~ 2013. augusztus 28. - Sunny ~

 

Megjósolták, hogy sikeres lesz

Bár néhány jóslat kicsit erőltetettnek tűnhet, Lee Jong Seoknak bejött. Egy sajtótájékoztatón megkérdezték a színésztől, hogy hisz-e az arcról való olvasásban. Ezt válaszolta: "Édesanyám azt mondta, hogy mikor 21 éves voltam elment egy jósnőhöz, a jósnő pedig azt mondta neki, hogy 25 éves koromban igazán sikeres leszek." Lee Jong Seok koreai évben most pont 25 éves. Egyébként a színész nemsokára egy filmben fog szerepelni, a The Face Readerben. Jin Hyungot fogja alakítani, aki egy híres Joseon kori arcolvasó fia. Hanbokot fog viselni és hosszú haja lesz. A film premiere szeptemberben lesz.

 

~ 2013. augusztus 28. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Hirdetés

TÁRSSZERKESZTŐ KERESTETIK! Szereted a koreai sorozatokat és van egy kis szabadidőd? Ha illik rád ez a két dolog, és tudsz egy kicsit angolul, jelentkezz társszerkesztőnek. Több témában is írhatsz akár cikkeket az oldalra, doramák, kpop, hírességek vagy bármi, ami még Koreával kapcsolatos. Ha én nem győztelek meg, nézz a fenti Lee Dong Wookra! ;)

JELENTKEZEK!

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon 2 szerkesztő van: Sunny és Mina


 

 
Happy Birthday!

Han Ye Seul ma, vagyis szeptember 18-án ünnepli 36. (Koreában 37.) születésnapját. Boldog Szülinapot!

 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2017     2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show     Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
A hónap színésze/színésznője

Nam Joo Hyuk, délkoreai színész és modell. Hivatalosan 2013-ban kezdte meg a debütálását modellként, a SONGZIO Homme nevű 2014-es Dél-koreai magazin tavaszi / nyári kollekciójában.  2014-ben megcsilogatta énekesi tehetségét is, az Akdong Musician klipjében. Ugyanebben az évben megjelent az első TV-s drámája is, amely The Mermaid néven futott be és vált híressé. 2015-ben egy középiskolás karakter bőrébe bújt a Who Are You: School 2015 nevű drámában. Ez a szereplése után rögtön két szerepet is kapott a Cheese in the Trapben és a Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeoban.  Ezután csatlakozott egy főző műsorhoz, amelynek csak pár részében volt látható. 2016-ban szerepet kapott a Weightlifting Fairy Kim Bok Joo nevű sportos doramában, ahol a férfi főszereplőt játszotta. Sorozatbeli parnerével Lee Sung Kyunggal egy ideig a valóéletben is egy párt alkottak, azonban nemrégiben derült ki, hogy szakítotttak. Idén egy romantikus fantasy sorozatában kapott főszerepet, a Bride of the Water Godban, melyben a főszereplőt, egy vízistent, Habaeket alakította.

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • Temperature of Love (SBS)
 • 20th Century Boys and Girls (MBC)
 • Witch’s Court (KBS2)
 • Because This Is My First Life (tvN)
 • Temperature of Love (SBS)
 • 20th Century Boys and Girls (MBC)
 • Witch’s Court (KBS2)
 • Because This Is My First Life (tvN)
 • Mad Dog (KBS2)
 • While You Were Sleeping (SBS)
 • Hospital Ship (MBC)
 • Avengers Social Club (tvN)
 • Mad Dog (KBS2)
 • While You Were Sleeping (SBS)
 • Hospital Ship (MBC)
 • Avengers Social Club (tvN)
 • Borg Mom (MBC)
 • (jTBC)
 • Sister is Alive (SBS)
 • Andante (KBS1)
 • Return of Lucky Pot (MBC)
 • All Kinds of Daughters-in-Law (MBC)
 • Lovers in Bloom (KBS1)
 • Sweet Enemy (SBS)
 • My Man’s Secret (KBS2)
 • TV Novel – Dal Soon’s Spring (KBS2)
 • Teacher Oh Soon Nam (MBC)
 • My Golden Life (KBS2)
 • Man Who Sets the Table (MBC)
 • Bad Thief, Good Thief (MBC)
 • Go Back Couple (KBS2)
 • Black (OCN)
 • Revolutionary Love (tvN)
 • The Package (jTBC)
 • Oh! Dear Half-Basement Goddesses (Onstyle)
 • Bravo My Life (SBS)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség  dorama mustra

 

 


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints