Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Jang Geun Suk készül a visszatérésreA színész újabb visszatérésre készül a hazájában. Az egyik műsorban felfedte azt is, hogy az elmúlt egy évben nem kapott ajánlatot. Elismerte: "Az utolsó projektemnél egy kicsit megsebesültem. Sikerült szereznem egy súlyos égési sérülést."

Jang Geun Suk "utolsó projekte" a KBS2 drámája volt, a Love Rain, amiben az SNSD Yoonajával és Seo In Gukkal játszott együtt. Bár a dárma körül nagy volt a felhajtás, az értékelése elég alacsony volt, így akaratlanul is rombolja a színész hírnevét. Ázsia hercege ezt mondta: "Gondosan fogom kiválasztani a következő projektet. De a legfontosabb, hogy még nem írtam alá a szerződsét. Így még nem mondhatok semmit"

 

~ 2013. május 7. - Sunny ~

 

Kim Soo Hyun meglepő házassági terveiKim Soo Hyun kijelentette "24 éve koromban elterveztem, hogy fogom élni az életem, eredetileg 26-37 éves koromban akartam megnősülni, de nem hiszem, hogy meg tudom tartani az ígéretemet. Szerintem körülbelül 41 éves koromban fogok megházasodni és egy 21 éves lányt fogak elvenni.

Az internetezők így reagáltak erre:
"Megőrült? Olyan idősen miért akar fiatal lányokat hajszolni?"
"Ezt viccnek kell venni"
"Akkor Kim Soo Hyun felesége... most 6 éves."

Ti mit gondoltok erről?

~ 2013. május 7. - Sunny ~

 

Ki helyettesíthetné Yong Hwat?

 

Mivel Yong Hwa lemondta a Heirs-beli szerepét, a rendezőnek más színészt kell választania helyére. Íme a lehetséges jelöltek:
 

Kim Soo Hyun

 

Kim Bum
Lee Jong Suk

 


Lee Jang Woo
Jang Geun SukKim Hyun Joong

 


Seo In Guk
Jung Il Woo

 


Mit gondoltok? Ki lehetne a 3 színész Park Shin Hye és Lee Min Ho mellett?

 

~ 2013. május 4. - Sunny ~

 

Yong Hwa lemondta a szerepétJung Yong Hwa nemrég erősíttette meg, hogy szerepelni fog az SBS új drámájában a Heirsben, Park Shin Hyevel és Lee Min Hoval együtt. De pár nappal ezelőtt megváltoztatta a döntését, és lemondott a szerepéről. Válaszát azzal indokolta, hogy az ügynöksége és a gyártó cég még nem egyezett meg a karakteréről. Az ügynökségének képviselője ezt mondta: "Jung Yong Hwa szeretne a világ körüli turnéjára és a CN Blue-s tevékenységekre koncentrálni. Már több ajánlatot is kapott, ezért átnézi őket és biztosak vagyunk benne, hogy egy jó darabbal fog visszatérni."

~ 2013. május 4. - Sunny ~

 

Az északi trió - Covertly, GrandlyKim Soo Hyun a falu idiótája, a középiskolás Lee Hyun Woo, aki legfiatalabb elitkém a trióból és a sztáréletre vágyakozó Park Ki Woong. A trió már kezdi megszokni az életét Dél-Koreában és örülnek, hogy nem kapnak feladatot az anyaországból. De egy nap aztán mindhárman parancsot kapnak, hogy hazamehetnek.

  

 

~ 2013. május 2. - Sunny ~

 

Júniusban esküvő!Baek Ji Young és barátja, Jung Suk Won júniusra tűzték ki az esküvőjük napját. Mivel Baek Ji Young túl elfoglalt májusban, ezért júniusra halasztották a nagy napot. A lány cége kijelentette, hogy ők ketten már 2 éve vannak együtt és már a nyilvánosságnak is bejelentették a kapcsolatukat. Először 2011-ben találkoztak és már két éve járnak együtt, annak ellenére, hogy 9 év korkülönbség van köztük. Reméljük nagyon boldogok lesznek és gratulálunk nekik.

~ 2013. május 2. - Sunny ~

 

Szereplő hírek

Could We Love

Yoon Sang Hyun csatlakozik a Could We Love szereplőgárdájához. A dráma rendezője és írója ugyanaz, mint a Scent of Woman és a Dr. Champ című drámák rendezője.  Bár a szerepéről még nem tudunk sokat, egy Yeo Jin Gu nevű férfi egy életszakaszát fogja játszani. Yeo Jin Gu középiskolás lázadó fog játszani, aki a saját útját járja.  Van egy féltestvére, akivel nem tartja a kapcsolatot. Kim So Hyun lesz a középsikolás lány, aki beleszeret a lázadó Jin Guba.
 

No Breathing

Seo In Guk és Lee Jong Seok szerepet kapott a No Breathing című filmben. Ez a film az úszásról, a családról, az álmokról, a barátságról és a szerelemről szól. Lee Jong Seok egy nemzeti úszót fog alakítani a filmben, aki magányosan él és imád a csúcson lenni. Seo In Guk pedig egy úszó zsenit fog játszani, aki hosszú idő után tér vissza az úszáshoz és Lee Jong Seok karakterének riválisa lesz. A filmet májusban kezdik el forgatni és a permier valószínűleg az év második felére várható.


The Night Before the Wedding

A 2PM Taecyeonja és Joo megteszik az első lépést a filmesvilág felé. Ugyanis nemrég kaptak szerepet a The Night Before the Wedding című filmben. Ez lesz számukra az első alkalom, hogy egy filmben szerepelhetnek, habár Taecyeon korábban már szerepelt a Dream Highban és a Cinderella Sisterben. Joo szintén feltűnt a Dream Highban valamint a The March of the Youthban és a Catch Me If You Canben. A film kb. nyolc párról fog szólni, akik az esküvőjükkel foglalkoznak. A rendező Hong Ji Young lesz, aki a Kitchen and Antiqueot rendezte.
 

Empire of Gold

Go Soo 3 év után visszatér a képernyőre, mégpedig az SBS új drámájával az Empire of Golddal. A sorozat a családon belüli hatalmi harcokról fog szólni és az 1990-es években fog játszódni, mikor Koreában elég viharos volt a gazdaság. Go Soo fogja játszani Jang Tae Joot, aki hosszú küzdelmen megy keresztül, hogy elinduljon a társadalom aljáról. A dráma forgatókönyv írója Park Kyung Soo, a producere pedig Jo Nam Gu lesz. Son Hyun Joo, Park Keun Hyung és Ryu Seung Soo szintén felfognak tűnni a sorozatban. És Go Soo esetleges sztárpárja Lee Yo Won lesz.

 

~ 2013. május 2. - Sunny ~

 

Új sorozatok

Birth Secret

Vetítés kezdete: április 27, minden szombat és vasárnap 21:50-kor az SBS-en, műfaj: családi romantikus vígjáték, melodráma részek száma: 20

Jung Yi Hyun (Sung Yu Ri) elvesztette emlékeit a férjéről, Hong Gyung Dooról (Yoon Joo Sang) és a lányáról, Hae Deumről (Kal So Won) amnézia miatt. Élete 10 évének emlékét vesztette el, és nem képes felidézni az emlékeit 17 éves korától egészen 27 éves koráig. A drámába megmutatja, hogy nyeri vissza a lány apránként az emlékeit és hogy lesz újra szerelmes a férjébe. Eközben, Lee Sun Young (Lee Jin) játsza a lány középiskolás barátnőjét, Park Soo Chang (Kim Young Kwang) pedig az ex-barátját.
 

Sincerity Moves Heaven

Vetítés kezdete: április 29, minden hétköznap 20:25-kor az KBS1-en, műfaj: romatikus családi, részek száma: 120

Choi Se Youngot (Park Se Young) kiskorában örökbefogadták. Miután újra találkozik valódi édesanyjával, Kim Young Mival (Shim Hye Jin), adódik egy kisebb probléma az igazi szülei és a nevelő szülei között. Részmunakidőben egy csatornánál dolgozik és az az álma, hogy bemondó lesz. Eközben, Han Jae Sung (Yoo Gun) egy csatornánál producer. Gazdag családból származó, jószívű férfi. Ő és Se Younggal egymásba szeretnek.


Nailshop Paris

Vetítés kezdete: május 3, minden pénteken 23:00-kor az MBC Plus-on, műfaj: romatikus vígjáték, részek száma: 10

Egy romantikus dráma helyes ssrácokról, akik egy manikűr szalonban dolgoznak. Hong Yuh Joo (Park Gyu Ri) lány, mégis fiúnak álcázza magát, hogy a "Paris" nevű manikűr szalonban dolgozhasson, ahol csak helyes pasik dolgozhatnak.

 

~ 2013. április 29. - Sunny ~

 

Falusi tökfilkó vagy elit kémJang Chul Soo rendező néhány hónappal ezelőtt bejelentette, hogy az új kémfilmjében 3 virágfiú is szerepelni fog.

A film észak-koreai kémekről fog szólni, akik beszivárognak Dél-Koreába. A film címe Covertly, Grandly.

A megjelent előzetes Kim Soo Hyun karakterére összpontosít, aki egy észak-koreai elit kém, mégis úgy álcázza magát, mint a falu bolondja. Karakterét, Won Ryu Hwan 20 000 kémmel együtt küldök Dél-Koreába, Park Ki  Woong és Lee Hyun Woo mellett. Azonban az álca egy kétbalkezes tökfilkó, akire még a gyerekek is pikkelnek.

Izgalmas filmnek ígérkezik. :D Ki akarja látni?

 

 

~ 2013. április 23. - Sunny ~

 

Lee Hong Ki új filmjét már 5 országnak eladtákBár még mindig van vissza egy kis idő a bemutatóig, Lee Hong Ki új filmjét, a Passionate Goodbyet már sikerült eladni külföndön.

A film május 30-án fog megjelenni Koreában, de már eladták Hong Kongnak, Szingapúrnak, Malajziának, Bruneinak és Indonéziának. Japánban pedig júniusban debütál a film.

A Passionate Goodbye egy bajkeverő énekes sztárról szól, akit rossz magaviseletéért egy szeretetházba küldenek.

 

~ 2013. április 23. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Hirdetés

TÁRSSZERKESZTŐ KERESTETIK! Szereted a koreai sorozatokat és van egy kis szabadidőd? Ha illik rád ez a két dolog, és tudsz egy kicsit angolul, jelentkezz társszerkesztőnek. Több témában is írhatsz akár cikkeket az oldalra, doramák, kpop, hírességek vagy bármi, ami még Koreával kapcsolatos. Ha én nem győztelek meg, nézz a fenti Lee Dong Wookra! ;)

JELENTKEZEK!

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon 2 szerkesztő van: Sunny és Mina


 

 
Happy Birthday!

Han Ye Seul ma, vagyis szeptember 18-án ünnepli 36. (Koreában 37.) születésnapját. Boldog Szülinapot!

 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2017     2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show     Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
A hónap színésze/színésznője

Nam Joo Hyuk, délkoreai színész és modell. Hivatalosan 2013-ban kezdte meg a debütálását modellként, a SONGZIO Homme nevű 2014-es Dél-koreai magazin tavaszi / nyári kollekciójában.  2014-ben megcsilogatta énekesi tehetségét is, az Akdong Musician klipjében. Ugyanebben az évben megjelent az első TV-s drámája is, amely The Mermaid néven futott be és vált híressé. 2015-ben egy középiskolás karakter bőrébe bújt a Who Are You: School 2015 nevű drámában. Ez a szereplése után rögtön két szerepet is kapott a Cheese in the Trapben és a Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeoban.  Ezután csatlakozott egy főző műsorhoz, amelynek csak pár részében volt látható. 2016-ban szerepet kapott a Weightlifting Fairy Kim Bok Joo nevű sportos doramában, ahol a férfi főszereplőt játszotta. Sorozatbeli parnerével Lee Sung Kyunggal egy ideig a valóéletben is egy párt alkottak, azonban nemrégiben derült ki, hogy szakítotttak. Idén egy romantikus fantasy sorozatában kapott főszerepet, a Bride of the Water Godban, melyben a főszereplőt, egy vízistent, Habaeket alakította.

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • Temperature of Love (SBS)
 • 20th Century Boys and Girls (MBC)
 • Witch’s Court (KBS2)
 • Because This Is My First Life (tvN)
 • Temperature of Love (SBS)
 • 20th Century Boys and Girls (MBC)
 • Witch’s Court (KBS2)
 • Because This Is My First Life (tvN)
 • Mad Dog (KBS2)
 • While You Were Sleeping (SBS)
 • Hospital Ship (MBC)
 • Avengers Social Club (tvN)
 • Mad Dog (KBS2)
 • While You Were Sleeping (SBS)
 • Hospital Ship (MBC)
 • Avengers Social Club (tvN)
 • Borg Mom (MBC)
 • (jTBC)
 • Sister is Alive (SBS)
 • Andante (KBS1)
 • Return of Lucky Pot (MBC)
 • All Kinds of Daughters-in-Law (MBC)
 • Lovers in Bloom (KBS1)
 • Sweet Enemy (SBS)
 • My Man’s Secret (KBS2)
 • TV Novel – Dal Soon’s Spring (KBS2)
 • Teacher Oh Soon Nam (MBC)
 • My Golden Life (KBS2)
 • Man Who Sets the Table (MBC)
 • Bad Thief, Good Thief (MBC)
 • Go Back Couple (KBS2)
 • Black (OCN)
 • Revolutionary Love (tvN)
 • The Package (jTBC)
 • Oh! Dear Half-Basement Goddesses (Onstyle)
 • Bravo My Life (SBS)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség  dorama mustra

 

 


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints