Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Idézetek az esőben

 

Kinél milyen az idő? Itt nálunk a Dunántúl déli részén esik az eső. Végre! Már nagyon untam ezt a meleget. Remélem, ma este már nem kell a ventilátor társaságában aludnom. Egész éjjel csak döngicsél... Rájöttem, hogy imádok idézeteket fordítani, így ezentúl, számítsatok rá, hogy több lesz belőlük. :D Megint hoztam egy adagot. Ha van valami dorama, amiből még szívesen olvasnátok idézeteket, azt nyugodtan írjátok meg. ^^

"Ha jó ember vagy, senki sem fog rosszat mondani rólad."
/You're The Best Lee Soon Shin - Shin Jun Ho/

"Akár okos egy srác, akár hülye, egy lány előtt mindig elgyengül."
/You're The Best Lee Soon Shin - Song Mi Ryung/

"Minden ember gyáva, de még inkább azok lesznek, mikor van valamijük, amit megvédhetnek."
/I Do I Do - Jo Eun Seong/

"Azt mondtad képes vagy elérni, hogy valaki 3 másodperc alatt beléd szeressen, igaz? De engem sosem fogsz megkapni, mert mostantól fogva egyetlen másodpercig sem fogok rád nézni."
/Love Rain - Jung Ha Na/

"Azóta a nap óta kétféle hang létezik a világon. Az egyik az, melyet mások hallanak, a másik pedig az, ami csak én hallhatok."
/I Hear Your Voice - Park Soo Ha/

"A történetedben én nem olyan vagyok, mint Rapunzel. Én vagyok a boszorkány, aki csapdába csalta őt. Nem vagyok ártatlan, sem kedves vagy tiszta, mint a karakter, akit rajzoltál. Én pont az ellentéte vagyok. Sötét vagyok szürke és éles. Nem szeretem se magamat se másokat. Ezért estem csapdába és még csak eszembe se jutott, hogy kimenjek."
/Flower Boys Next Door - Go Dok Mi/

"A pletykák mindig túloznak."
/Jang Ok Jung, Live in Love - Jng Ok Jung/

"Hamupipőke minden nőt tönkretett azzal, hogy a szegény lányokat üres reményekkel áltatta."
/When A Man Loves - Seo Mi Do/

"Az emberek olyan lények, akik nem képesek életben maradni hazugságok nélkül."
/All About My Romance - Kim Soo Young/

"Barátoknak lenni sokkal jobb. Nem kell félni a félreértésektől és nincs szakítás sem."
/You're The Best Lee Soon Shin - Lee Yoo Shin/

 

~ 2013. augusztus 20. - Sunny ~

 

Lee Hyun Woo és a randizás

 

A To The Beautiful Youban figyelt fel mindenki az ifjú színészre és azóta sokak kedvence lett. Lee Hyun Woo egy magazin interjúban osztotta meg gondolatait a randizásról. Ezt mondta: "Persze fontos az ügynökség imidzse, de ha lesz barátnőm meg akarom hallgatni az ő véleményét is. Ha lesz valaki, akit igazán szeretek, azt magabiztosan fel szeretném vállalni. Úgy gondolom, hogy a nyilvános bejelentés jobb lenne mindkettőnknek." A színész azt is hozzátette, hogy nem térne ki a nyilvános bejelentés előle, sőt inkább megmondaná az igazat. Lee Hyun Woo kommentálta is: "Ha lehet, korán meg akarok nősülni. Úgy hallottam, jobb ha már az elején van egy biztos családod. Barát-szerű apa akarok lenni." Egyébként nemrég hírbe hozták IU-val, de mindketten azt nyilatkozták, hogy csak barátok.
 

~ 2013. augusztus 19. - Sunny ~

 

Ha Ji Won szerződést kötött Hollywooddal

Ha Ji Won a napokban szerződést írt alá a United Talent Agencyvel. Ez nagyon izgalmas hír, mivel ő az első koreai színésznő, aki ilyet tett. Ráadásul ez nem is egy kis ügynökség, olyan hollywoodi csillagok vannak itt, mint Johnny Depp, Harrison Ford és Gwyneth Paltrow. Ha Ji Won iránt nagyon érdeklődtek az amerikai rendezők, ezért a színésznő úgy döntött leszerződik az UTA-nél, hogy ott egyengessék a karrierjét. Szóval most minden szem Ha Ji Wonra szegeződött. Vajon képes lesz betörni Hollywoodba? Úgy látszik ez a hónap Ha Ji Woné. Ugyanis nemrégiben megalapította saját ügynökségét a Sun and Moon Entertainmentet, most aláírt egy szerződést az UTA-vel. Szerepet kapott a Three Joseon Angels című filben, amit várhatólag év végén fogna vetíteni. És új drámája a Hwatu a Goddes of Fire után fog a képernyőre kerülni. Csak így tovább! És sok sikert Hollywoodban! :)

 

~ 2013. augusztus 19. - Sunny ~

 

Néhány esti idézet

 

Áhh olyan fáradt vagyok, de egy nyomi szúnyog folyton itt zümmög a fülemben, úgyhogy ha akarnék se tudnék aludni. -.- Szóval hoztam pár idézetet így esti búcsúzóként.

"Még egy öreg cipőnek is van párja. Hogy lehetne egy ember páratlan?"
/Gu Family Book - So Jung szerzetes/

"Muszáj, hogy nagy okod legyen az életre? Még ha nincs is okom az életre, élek, mert minden reggel kinyitom a szemem. Mert még lélegzem. Miért? Ha egy embernek nincs oka az életre, az azt jelenti, hogy nem is élhet? Ha élni ilyen kínos, akkor most én vagyok zavarban."
/That Winter, The Wind Blows - Oh Soo/

"Már majdnem ott voltál... csak még egy lépés és rám találtál volna."
/You're Beautiful - Kang Shin Woo/

"Szerintem az egy csoda, ha két ember ugyanakkor szereti egymást. Egy nap velem is megtörténik ez a csoda, ugye?"
/Playful Kiss - Oh Ha Ni/

"Akármit is csinálsz, ne veszítsd el önmagad. Csak így lehetsz boldog bárhol és bármikor."
/You're The Best, Lee Soon Shin - Kim Young Hoon/

"A szerelem nem csak egy valakihez tartozik. Mindegy, milyen keményen próbálkozol, ha az érzés nem kölcsönös, nem tehetsz semmit."
/All About Eve - Jin Sun Mi/

"Az olyan emberek, mint mi hisznek a happy end-ben. Nem számít, milyen szenvedélyes volt a csók a film végén, a valóságban az élet azután is megy tovább."
/Cheongdam-dong Alice - Tommy Hong/

"A kezdetektől fogva nekem te voltál a zene és a zene voltál te. Ezért jöttem el ilyen messzire. Ha te nem vagy mellettem zene sincsen."
/Dream High - Song Sam Dong/


Remélem tetszenek! :) Majd még hozok ám többet is!

~ 2013. augusztus 18. - Sunny ~

 

Memories of the Sword

 

Megvan Lee Byung Hun újabb filmje a Memories of the Sword. A filmben globális sztárok fognak szerepelni, beleértve ugye Lee Byung Hunt, aki játszott már a G.I Joe 2-ben valamint a Red 2-ben. Szintén fel fog tűnni a filmben Jeon Do Yeon, aki ugyebár egy Cannes-díjas színésznő. Valamint Kim Go Eun, aki számos újonc díjat nyert. A Memories of the Sword két nőről szól, akik azért képzik magukat, hogy bosszút állhassanak egy férfin. Seol Lang (Jeon Do Yeon) eltitkolja személyazonosságát Goryeoban, hogy kiképezze lányát Seol Heet (Kim Go Eun), mint titkos fegyvert a bosszújához. 18 évvel később találkoznak a férfival, Deok Kival(Lee Byung Hun), aki összeesküvést szőtt, hogy elfoglalja a trónt, annak ellenére, hogy egy ágyas fia.
 

~ 2013. augusztus 18. - Sunny ~

 

Vissza a képernyőre!

 

Bár még semmi sem biztos, úgy tűnik, Kim Soo Hyun visszatér a képernyőre. A színész cége azt állította, hogy Kim Soo Hyun sok forgatókönyv és dráma közül válogat. Mégis egy cikk szerint Kim Soo Hyun szerepet kapott az SBS The Man from the Stars című drámájában. Bár a színész ügynöksége nem erősítette ezt meg. A dráma forgatókönyvét Park Ji Eun írta, aki az Unexpected You-t is, amely hatalmas sikert aratott. A The Man from the Stars egy idegenről szól, aki a Joseon korszak alatt érkezett a Földre és a mai napig Koreában él, több mint 400 éve. Az idegen férfi végül beleszeret egy színésznőbe, adva ezzel a történetnek egy újabb csavart.
 

~ 2013. augusztus 18. - Sunny ~

 

Joo Won vagy Kang Dong Won?

Hihetetlen, hogy már csak 2 hét és suli... Gondolni sem akarok rá! Sulis gondoltatok, tűnés a fejemből!!! Hagyjuk is, szóval voltatok már úgy, hogy esetleg egy hírességet összekevertetek egy másikkal, mert annyira hasonlítottak egymásra? :O A Good Doctor sztárja Joo Won mesélte egy műsorban, hogy a rajongók néha összetévesztik Kang Dong Wonnal. Joo Won, vagyis Kang Dong Won hasonmása elmondta, hogy volt olyan, mikor egy koncertre ment, egy rajongó pedig elkiáltotta magát "Ez Kang Dong Won!' és hirtelen óriási tömeg vette körül. Majd így folytatta: " Az a diáklány tényleg azt hitte, hogy én vagyok Kang Dong Won és elvette a táskámat meg a kalapomat. A barátom, akivel akkor voltam, annyira megdöbbent, hogy hirtelen elkezdett védeni engem. Így a rajongók azt hitték ő a menedzser, én meg Kang Dong Won. Majd még több rajongó rohant hozzánk." Hát ez az ára, ha ilyen nevetségesen jóképű valaki. xD Egyébként a műsor másik sztárja, Kim Young Gwang is megosztotta, hogy az emberek úgy gondolják, kicsit hasonlít Lee Seung Gire. Elég hihetetlen de Koreában elég sok hasonló idol van. Például ott van Minah és Eunji, Hongki és Mir, Sulli és Sunhwa, Fei és Kim Ah Joong.

 

~ 2013. augusztus 16. - Sunny ~

 

CN Blue tag a Heirsben

Már több CN Blue tag is szóba került a Heirst illetően. Először úgy volt, hogy Yong Hwa csatlakozik a drámához, de visszamondta, később Jong Hyun szerepléséről pletykáltak, de ő tagadta. Így úgy tűnt, minden reményük elveszett, hogy egy CN Blue tag kerülne a sorozatba. Aztán jött a megmentőnk, Kang Min Hyuk. Úgy tűnik, ő tényleg csatlakozni fog a drámához, még a júliusi forgatókönyv-olvasáson is részt vett. A karakteréről egyenlőre még nincs hír. Nemrég derült ki viszont, hogy Kim Ji Won szintén szerepelni fog a doramában.
 

 

~ 2013. augusztus 14. - Sunny ~

 

Végre egybekeltek!

 

Először is bocsi mindenkitől, hogy 4 napig nem voltam. A barátnőmnél voltam, mert szülinapja volt és nem nagyon volt időm gépezni. De most visszatértem és bepótolom a lemaradásomat. :) Akkor kezdem is a legnagyobb hírrel, vagyis, hogy Lee Min Jung és Lee Byung Hun augusztus 10-én végre kimondta a boldogító igen. Gratula nekik, és sok boldogságot! A két színész a Seoul Grand Hyatt Hotelben kelt egybe, összesen 900 vendég szeme láttára. A vendégek között több top sztár is volt, mint például Jang Dong Gun, Go So Young, Jung Woo Sung, Lee Jung Jae, Kim Tae Hee, Han Hyo Joo, Suzy és Kim Bum. A szertartás előtt az ifjú pár egy sajtókonferencián is megjelent. A bővebbenre kattintva megnézhetitek az esküvői képeket. :)
 

~ 2013. augusztus 14. - Sunny ~

 

Happy Rose Day

A Wonder Girls Soheeja visszatér a képernyőre, még pedig a Happy Rose Day című dráma speciállal. Tegnap jött ki az első előzetes. A történet egy házaspárról szól, akik mindketten találnak maguknak valaki mást. Jung Woong In, a férj, aki kezd vonzódni a virágüzletben dolgozó Sohee iránt, mivel feleségével már nem szeretik egymást úgy, mint régen. Az egy részes dráma központjában a szerelem, a kapcsolatok, az elválás és a házasság áll. Ha minden igaz, augusztus 14-én fogják vetíteni.
 

~ 2013. augusztus 10. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon jelenleg 1 szerkesztő van: Sunny.


 

 
Happy Birthday!

Lee Min Ki ma, vagyis január 16-án ünnepli 33. (Koreában 34.) születésnapját. Boldog Szülinapot!

 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2018     2017    2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show    Sci-fi    Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
A hónap színésze/színésznője

Nam Joo Hyuk, délkoreai színész és modell. Hivatalosan 2013-ban kezdte meg a debütálását modellként, a SONGZIO Homme nevű 2014-es Dél-koreai magazin tavaszi / nyári kollekciójában.  2014-ben megcsilogatta énekesi tehetségét is, az Akdong Musician klipjében. Ugyanebben az évben megjelent az első TV-s drámája is, amely The Mermaid néven futott be és vált híressé. 2015-ben egy középiskolás karakter bőrébe bújt a Who Are You: School 2015 nevű drámában. Ez a szereplése után rögtön két szerepet is kapott a Cheese in the Trapben és a Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeoban.  Ezután csatlakozott egy főző műsorhoz, amelynek csak pár részében volt látható. 2016-ban szerepet kapott a Weightlifting Fairy Kim Bok Joo nevű sportos doramában, ahol a férfi főszereplőt játszotta. Sorozatbeli parnerével Lee Sung Kyunggal egy ideig a valóéletben is egy párt alkottak, azonban nemrégiben derült ki, hogy szakítotttak. Idén egy romantikus fantasy sorozatában kapott főszerepet, a Bride of the Water Godban, melyben a főszereplőt, egy vízistent, Habaeket alakította.

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • Radio Romance (KBS2)
 • Cross (tvN)
 • Eulachacha Waikiki (jTBC)
 • Smashing on Your Back (CSTV)
 • Radio Romance (KBS2)
 • Cross (tvN)
 • Eulachacha Waikiki (jTBC)
 • Smashing on Your Back (CSTV)
 • Black Knight (KBS2)
 • Return (SBS)
 • Mother (tvN)
 • Smashing on Your Back (CSTV)
 • Yeonnam-dong 539 (MBN)
 • Black Knight (KBS2)
 • Return (SBS)
 • Mother (tvN)
 • Smashing on Your Back (CSTV)
 • Misty (jTBC)
 • Drama Stage (tvN)
 • Money Flower (MBC)
 • Bravo My Life (SBS)
 • Misty (jTBC)
 • -
 • Backflow (MBC)
 • Enemies From the Past (MBC)
 • Hate To Love You (KBS1)
 • Happy Sisters (SBS)
 • My Man’s Secret (KBS2)
 • TV Novel – Dal Soon’s Spring (KBS2)
 • My Golden Life (KBS2)
 • Man Who Sets the Table (MBC)
 • Bad Guys: City of Evil (OCN)
 • Hwayugi (tvN)
 • Children of a Lesser God (OCN)
 • Should We Kiss First (SBS)
 • Mystery Queen 2 (KBS2)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség   leszerelés  dorama mustra

 

 


Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom