Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Az északi trió - Covertly, GrandlyKim Soo Hyun a falu idiótája, a középiskolás Lee Hyun Woo, aki legfiatalabb elitkém a trióból és a sztáréletre vágyakozó Park Ki Woong. A trió már kezdi megszokni az életét Dél-Koreában és örülnek, hogy nem kapnak feladatot az anyaországból. De egy nap aztán mindhárman parancsot kapnak, hogy hazamehetnek.

  

 

~ 2013. május 2. - Sunny ~

 

Júniusban esküvő!Baek Ji Young és barátja, Jung Suk Won júniusra tűzték ki az esküvőjük napját. Mivel Baek Ji Young túl elfoglalt májusban, ezért júniusra halasztották a nagy napot. A lány cége kijelentette, hogy ők ketten már 2 éve vannak együtt és már a nyilvánosságnak is bejelentették a kapcsolatukat. Először 2011-ben találkoztak és már két éve járnak együtt, annak ellenére, hogy 9 év korkülönbség van köztük. Reméljük nagyon boldogok lesznek és gratulálunk nekik.

~ 2013. május 2. - Sunny ~

 

Szereplő hírek

Could We Love

Yoon Sang Hyun csatlakozik a Could We Love szereplőgárdájához. A dráma rendezője és írója ugyanaz, mint a Scent of Woman és a Dr. Champ című drámák rendezője.  Bár a szerepéről még nem tudunk sokat, egy Yeo Jin Gu nevű férfi egy életszakaszát fogja játszani. Yeo Jin Gu középiskolás lázadó fog játszani, aki a saját útját járja.  Van egy féltestvére, akivel nem tartja a kapcsolatot. Kim So Hyun lesz a középsikolás lány, aki beleszeret a lázadó Jin Guba.
 

No Breathing

Seo In Guk és Lee Jong Seok szerepet kapott a No Breathing című filmben. Ez a film az úszásról, a családról, az álmokról, a barátságról és a szerelemről szól. Lee Jong Seok egy nemzeti úszót fog alakítani a filmben, aki magányosan él és imád a csúcson lenni. Seo In Guk pedig egy úszó zsenit fog játszani, aki hosszú idő után tér vissza az úszáshoz és Lee Jong Seok karakterének riválisa lesz. A filmet májusban kezdik el forgatni és a permier valószínűleg az év második felére várható.


The Night Before the Wedding

A 2PM Taecyeonja és Joo megteszik az első lépést a filmesvilág felé. Ugyanis nemrég kaptak szerepet a The Night Before the Wedding című filmben. Ez lesz számukra az első alkalom, hogy egy filmben szerepelhetnek, habár Taecyeon korábban már szerepelt a Dream Highban és a Cinderella Sisterben. Joo szintén feltűnt a Dream Highban valamint a The March of the Youthban és a Catch Me If You Canben. A film kb. nyolc párról fog szólni, akik az esküvőjükkel foglalkoznak. A rendező Hong Ji Young lesz, aki a Kitchen and Antiqueot rendezte.
 

Empire of Gold

Go Soo 3 év után visszatér a képernyőre, mégpedig az SBS új drámájával az Empire of Golddal. A sorozat a családon belüli hatalmi harcokról fog szólni és az 1990-es években fog játszódni, mikor Koreában elég viharos volt a gazdaság. Go Soo fogja játszani Jang Tae Joot, aki hosszú küzdelmen megy keresztül, hogy elinduljon a társadalom aljáról. A dráma forgatókönyv írója Park Kyung Soo, a producere pedig Jo Nam Gu lesz. Son Hyun Joo, Park Keun Hyung és Ryu Seung Soo szintén felfognak tűnni a sorozatban. És Go Soo esetleges sztárpárja Lee Yo Won lesz.

 

~ 2013. május 2. - Sunny ~

 

Új sorozatok

Birth Secret

Vetítés kezdete: április 27, minden szombat és vasárnap 21:50-kor az SBS-en, műfaj: családi romantikus vígjáték, melodráma részek száma: 20

Jung Yi Hyun (Sung Yu Ri) elvesztette emlékeit a férjéről, Hong Gyung Dooról (Yoon Joo Sang) és a lányáról, Hae Deumről (Kal So Won) amnézia miatt. Élete 10 évének emlékét vesztette el, és nem képes felidézni az emlékeit 17 éves korától egészen 27 éves koráig. A drámába megmutatja, hogy nyeri vissza a lány apránként az emlékeit és hogy lesz újra szerelmes a férjébe. Eközben, Lee Sun Young (Lee Jin) játsza a lány középiskolás barátnőjét, Park Soo Chang (Kim Young Kwang) pedig az ex-barátját.
 

Sincerity Moves Heaven

Vetítés kezdete: április 29, minden hétköznap 20:25-kor az KBS1-en, műfaj: romatikus családi, részek száma: 120

Choi Se Youngot (Park Se Young) kiskorában örökbefogadták. Miután újra találkozik valódi édesanyjával, Kim Young Mival (Shim Hye Jin), adódik egy kisebb probléma az igazi szülei és a nevelő szülei között. Részmunakidőben egy csatornánál dolgozik és az az álma, hogy bemondó lesz. Eközben, Han Jae Sung (Yoo Gun) egy csatornánál producer. Gazdag családból származó, jószívű férfi. Ő és Se Younggal egymásba szeretnek.


Nailshop Paris

Vetítés kezdete: május 3, minden pénteken 23:00-kor az MBC Plus-on, műfaj: romatikus vígjáték, részek száma: 10

Egy romantikus dráma helyes ssrácokról, akik egy manikűr szalonban dolgoznak. Hong Yuh Joo (Park Gyu Ri) lány, mégis fiúnak álcázza magát, hogy a "Paris" nevű manikűr szalonban dolgozhasson, ahol csak helyes pasik dolgozhatnak.

 

~ 2013. április 29. - Sunny ~

 

Falusi tökfilkó vagy elit kémJang Chul Soo rendező néhány hónappal ezelőtt bejelentette, hogy az új kémfilmjében 3 virágfiú is szerepelni fog.

A film észak-koreai kémekről fog szólni, akik beszivárognak Dél-Koreába. A film címe Covertly, Grandly.

A megjelent előzetes Kim Soo Hyun karakterére összpontosít, aki egy észak-koreai elit kém, mégis úgy álcázza magát, mint a falu bolondja. Karakterét, Won Ryu Hwan 20 000 kémmel együtt küldök Dél-Koreába, Park Ki  Woong és Lee Hyun Woo mellett. Azonban az álca egy kétbalkezes tökfilkó, akire még a gyerekek is pikkelnek.

Izgalmas filmnek ígérkezik. :D Ki akarja látni?

 

 

~ 2013. április 23. - Sunny ~

 

Lee Hong Ki új filmjét már 5 országnak eladtákBár még mindig van vissza egy kis idő a bemutatóig, Lee Hong Ki új filmjét, a Passionate Goodbyet már sikerült eladni külföndön.

A film május 30-án fog megjelenni Koreában, de már eladták Hong Kongnak, Szingapúrnak, Malajziának, Bruneinak és Indonéziának. Japánban pedig júniusban debütál a film.

A Passionate Goodbye egy bajkeverő énekes sztárról szól, akit rossz magaviseletéért egy szeretetházba küldenek.

 

~ 2013. április 23. - Sunny ~

 

Reply 1997 - Jön a 2. évadAz elős évad ordító sikere és a sok rajongó miatt a tvN április 16-án bejelentette, hogy a Reply 1997-nek lesz második évada, amely az 1994-es évről fog szólni.

A sorozat második évada szeptemberben fog kezdődni. A dráma áttekintése még nincs megírva, de a történet 1994 körül fog játszódni, amikor a népszerű kosárlabda csapatok olyanok voltak akár az idolbandák.

Bár már kijelentették, hogy a dráma középpontjában a kosárlabda fog állni, arra is van esély, hogy Seo Taiji és a 90-es évek többi ikonja kerül az előtérbe.

A Reply 1997 második évadának rendezője Woo Ji Won lesz, a szerzője pedig Lee Woo Jung.

A szereplőválogatások az új évaddal kapcsolatban már folyamatban vannak.

 

~ 2013. április 23. - Sunny ~

 

Magassarkú a Joseon korban?Nemrégiben egy vita keringett Ki Tae Hee magassarkújáról, ami kikukucskált a ruha alól. Az egyik jelenetben, a színésznőnek kétségbeesetten kellett futnia, a rajongók pedig azt bírálták, hogy túl nyilvánvalóan kilátszott a magassarkúja.

Mivel a dráma idejében még nem létezett magassarkú, az internetezők megjegyezték, hogy a dráma nem ábrázolja hűen a kort. A dráma rendezője viszont rácáfolt: "Kérem, vegyék figyelembe, hogy ez csak egy történelmi dráma. Szerettük volna kifejezni, a divatot modern módon. Nem a történelmet próbáltuk eltorzítani, ezért kérem, legyenek megértőek azzal, hogy ez csak egy dráma."

 

~ 2013. április 22. - Sunny ~

 

Seung Yeon keményen dolgozik a Jang Ok JungonHan Seung Yeon most már nem csak táncol és énekel, ugyanis végre sikerült felkerülnie a filmvászonra. Seung Yeon egy lányt játszik, aki Yoo Ah In karakterének szerelméért küzd. Az újonc színésznő első rövid megjelenése a drámában április 8-án volt.

Azt mondják, hogy Seung Yeon nagyon keményen dolgozik, hogy rácáfoljon a sztereotípiára, miszerint egy idol-színész nem olyan tehetséges.  Egy képviselő azt mondta: "Meglepett, milyen keményen dolgozik Seung Yeon. Sokan már a  Jang Ok Jung első része után észrevették ezt. Tudja, hogy vannak hiányosságai, de ő mindent belead és megpróbálja teljesíteni az elvárásokat."

Egy másik képviselő pedig ezt mondta: "Ez az első megjelenése egy ilyen drámában, de nagyon gyorsan tanul. Már alig várom, hogy fog ezután szerepelni."
Vajon sikerül bebizonyítania Seung Yeonnak, hogy az idolok is lehetnek jó színészek?
 

 

~ 2013. április 22. - Sunny ~

 

Hírek a Gu Family Bookról

Lee Seung Ki diétázik?

Nemrégiben jelent meg egy videó a Gu Family Book szereplőiről és a személyzetéről. A videó a forgatás után készült, és nagy figyelmet kapott mind a nézőktől mind a rajongóktól. A képen látható, amint Lee Seung Ki kerülgeti a kajás asztalt, még sincs semmilyen ennivaló a kezében.
A videó alatt Lee Seung Ki megjegyezte: "Ez jól néz ki." míg a többiek ettek. A koordinátor próbálta elcsábítani a színészt "Egy harapást sem kérsz?" de ő erre azt válaszolta "Nem, jól vagyok."
Szerintetek diétázik vagy csak nem volt éhes?
 

Lee Seung Ki és Suzy keményen tanulnak

Minden kép azt mutatja, ahogy Lee Seung Ki és Suzy a szövegkönyvet tanulmányozza.
A producerek is megjegyezték, hogy a két színész folyton csak a szövegkönyvet bújja, újra és újra átolvassák a soraikat a forgatás előtt. Azt is állították, hogy Lee Seung Ki kiemelte a sorait és úgy tanulmányozza őket, mintha vizsgára készülne. Suzy pedig színessel kijelölte a őket, így együtt szokták gyakorolni a szövegüket egy-egy jelenet előtt, hogy az tökéletes legyen.


Lee Seung Kit a sérülések éltetik

Lee Seung Ki annyira elkötelezte magát az új drámájának, hogy a vágások, horzsolások és karcolások ellenére is folytatja a munkát. A dráma tele van nehéz akciójelenetekkel. Lee Seung Kinek elég megterhelő volt harcolnia egy rakás ember ellen, ezért, hogy elkerülje az ellenséget egy tetőről kellett leugrania. A forgatás egy pontján volt egy jelenet, ahol a színész a bérgyilkosokkal harcolt és szerzett egy csúnya vágást a kézfején, de a stáb szerint ő ezt nagyon jól bírta és folytatta tovább a jelenetet.


 

~ 2013. április 22. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Hirdetés

TÁRSSZERKESZTŐ KERESTETIK! Szereted a koreai sorozatokat és van egy kis szabadidőd? Ha illik rád ez a két dolog, és tudsz egy kicsit angolul, jelentkezz társszerkesztőnek. Több témában is írhatsz akár cikkeket az oldalra, doramák, kpop, hírességek vagy bármi, ami még Koreával kapcsolatos. Ha én nem győztelek meg, nézz a fenti Lee Dong Wookra! ;)

JELENTKEZEK!

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon 2 szerkesztő van: Sunny és Mina


 

 
Szavazás
Szerinted ki legyen októberben a hónap színésze/színésznője?
Go Kyung Pyo (Strongest Deliveryman)
Seo Ye Ji (Save Me)
Moon Chae Won (Criminal Minds)
Kim Jaejoong (Manhole)
Choi Ah Ra (Age of Youth 2)
Im Siwan (The King Loves)
Kim Nam Gil (Deserving of the Name)
 
 
 
 
 
 
 
Happy Birthday!

Han Ye Seul ma, vagyis szeptember 18-án ünnepli 36. (Koreában 37.) születésnapját. Boldog Szülinapot!

 

 
Hírmorzsa

A STORY5 október 2-án kezdi vetíteni a nemrég véget ért koreai doramát a Seven Days Queent, melynek magyar címe Királynő egy hétre lesz. Az egy órás epizódok helyett 30 perces részeket láthatunk majd. A sorozat minden hétköznap 19:15-től fog menni, a premiert kivéve, ami 18:30-kor kezdődik majd és dupla résszel indít.

A Seven Day Queen egy 20 részes romantikus történelmi dorama Yun Woo Jin és Park Min Young főszereplésével. A sorozat egy tragikus joseoni románcot mesél el Jungjong királyról és az ő királynéjéről, Dan Kyungról, aki mindössze hét napig ült a trónon a politikai frakciók viszálykodása miatt.

 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2017     2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show     Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
A hónap színésze/színésznője

Nam Joo Hyuk, délkoreai színész és modell. Hivatalosan 2013-ban kezdte meg a debütálását modellként, a SONGZIO Homme nevű 2014-es Dél-koreai magazin tavaszi / nyári kollekciójában.  2014-ben megcsilogatta énekesi tehetségét is, az Akdong Musician klipjében. Ugyanebben az évben megjelent az első TV-s drámája is, amely The Mermaid néven futott be és vált híressé. 2015-ben egy középiskolás karakter bőrébe bújt a Who Are You: School 2015 nevű drámában. Ez a szereplése után rögtön két szerepet is kapott a Cheese in the Trapben és a Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeoban.  Ezután csatlakozott egy főző műsorhoz, amelynek csak pár részében volt látható. 2016-ban szerepet kapott a Weightlifting Fairy Kim Bok Joo nevű sportos doramában, ahol a férfi főszereplőt játszotta. Sorozatbeli parnerével Lee Sung Kyunggal egy ideig a valóéletben is egy párt alkottak, azonban nemrégiben derült ki, hogy szakítotttak. Idén egy romantikus fantasy sorozatában kapott főszerepet, a Bride of the Water Godban, melyben a főszereplőt, egy vízistent, Habaeket alakította.

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • Temperature of Love (SBS)
 • 20th Century Boys and Girls (MBC)
 • Witch’s Court (KBS2)
 • Because This Is My First Life (tvN)
 • Temperature of Love (SBS)
 • 20th Century Boys and Girls (MBC)
 • Witch’s Court (KBS2)
 • Because This Is My First Life (tvN)
 • Mad Dog (KBS2)
 • While You Were Sleeping (SBS)
 • Hospital Ship (MBC)
 • Avengers Social Club (tvN)
 • Mad Dog (KBS2)
 • While You Were Sleeping (SBS)
 • Hospital Ship (MBC)
 • Avengers Social Club (tvN)
 • Borg Mom (MBC)
 • (jTBC)
 • Sister is Alive (SBS)
 • Andante (KBS1)
 • Return of Lucky Pot (MBC)
 • All Kinds of Daughters-in-Law (MBC)
 • Lovers in Bloom (KBS1)
 • Sweet Enemy (SBS)
 • My Man’s Secret (KBS2)
 • TV Novel – Dal Soon’s Spring (KBS2)
 • Teacher Oh Soon Nam (MBC)
 • My Golden Life (KBS2)
 • Man Who Sets the Table (MBC)
 • Bad Thief, Good Thief (MBC)
 • Go Back Couple (KBS2)
 • Black (OCN)
 • Revolutionary Love (tvN)
 • The Package (jTBC)
 • Oh! Dear Half-Basement Goddesses (Onstyle)
 • Bravo My Life (SBS)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség  dorama mustra

 

 


Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE