Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Figyelem Master's Sun rajongók!

The Master's Sun rajongók figyelem! Van számotokra egy jó és egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem? Kezdem a rosszal. Ugye a 13. rész eredetileg 18-án szerdán, azaz ma lenne, mégis a Chuseok miatt eltolták 19-ére, vagyis holnapra. A One Night of TV Entertainment című műsort (ami a The Master's Sun előtt van) szintén törölték a mai műsorról. A SBS ma egy csomó filmet és hagyományos Chuseok-i műsorokat fog vetíteni. Na, de most jöjjön a jó hír! :) Az SBS producerei a sok rajongó miatt úgy döntöttek még adnak plusz 2 részt a sorozathoz. A hír véglegesítése valamikor a héten várható. De ha esetleg ez még sem történne meg (aminek elég csekély az esélye) akkor mivel a Heirs október 9-én kezdődik, egy hétig nem lesz új sorozat.

 

~ 2013. szeptember 18. - Sunny ~

 

Krystal, az örökösnő

 Krystal a Heirs kedvéért Lee Bo Nává változott. Krystal első forgatása augusztus 17-én volt egy középiskolában Song Dong-guban. A karaktere, Lee Bo Na egyébként egy ügynökség örökösnője. Az énekesnő azt mondta, mindent belefog adni, hogy egybeolvadjon a szereppel és megpróbál úgy gondolkodni, beszélni, mint ő. 

 

~ 2013. szeptember 17. - Sunny ~

 

Uie új drámája?

Az After School Uieja már többször is bebizonyította színészi tehetségét, így már folynak a tárgyalások a következő drámájáról, a Gold Rainbowról. Mielőtt még hivatalosan is elfogadná a szerep ajánlatot, a Pledis még átvizsgálja a karaktert. De a szoros napirend miatt (Barefoot Friends, After School) nem lesz neki könnyű beosztani az idejét. A Gold Rainbow hét árváról szól, akik egy családként nőnek fel. A sorozat megpróbálja aktívan ábrázolni, hogy a gyerekeknek milyen küzdelmeken kell átmenniük, és hogy kerülnek közelebb egymáshoz. Ha Uie elvállalja a szerepet, ő fogja a legidősebb testvért alakítani, aki vezető szerepet tölt be az anya nélküli családban. Reméljük, nemsokára újabb drámával láthatjuk Uiet a képernyőn!

 

~ 2013. szeptember 15. - Sunny ~

 

Kim Ji Won a repülőtéren

 Kim Ji Won ártatlan örökösnővé alakult át a Heirs kedvéért. Az új képkockák róla tegnap jelentek meg. A fiatal színésznő Yoo Ra Helt fogja játszani. Első forgatása augusztus 23-án volt az Incheon repülőtéren. A képen egy luxus bőröndökkel teli kocsit tol, így belépve a drámába. A forgatásra egyébként Kim Ji Won egy órával korábban érkezett, így még beszélgethetett a stáb tagokkal és a tolvashatta a forgatókönyvet. Állítása szerint, Yoon Ra Hel az eddigi szerepeitől eltérő, különleges karakter. Már kezdek kíváncsi lenni, úgy látszik, ezzel Kim Ji Won egy másik oldalát ismerhetjük meg. 

 

~ 2013. szeptember 15. - Sunny ~

 

Tények a Heirsről


Találtam néhány tényt a közelgő sorozatról, a Heirsről, valamelyikekkel már tisztában vagyunk, de azért vannak itt újdonságok is. A bővebbenre kíttintva olvashatjátok őket.

 

~ 2013. szeptember 14. - Sunny ~

 

Forgatási képek a Heirsből

 

Mivel nem vagyunk olyan szerencsések, mint a kaliforniaiak, ezért csak képeken csodálhatjuk meg a forgatás pillanatait. A képekért kattintsatok a bővebbenre.
 

~ 2013. szeptember 13. - Sunny ~

 

Seohyun debütáló drámája, a Passionate Love

Itt vannak az első képkockák az SNSD Seohyunjának debütáló sorozatából. Ma jött ki néhány kép Seohyun és Lee Won Keun első filmezéséről. Olyanok voltak, mint egy vizuális pár, akik egy mesekönyvből ugrottak ki. A Passionate Love című drámában Seohyun , Han Yoo Rimet játssza egy ártatlan és jószívű orvostanhallgatót. Lee Won Keun alakítja Kang Moo Yeolt, egy középiskolás diákot, aki magas, jóképű és gazdag, mégis belül tele van sebekkel. A képekből kiderül, hogy mindketten nagyon jól egybeolvadtak a karakterükkel, Seohyun a szabályokhoz ragaszkodó Han Yoo Rimmel, Lee Won Keun pedig a középiskolás lázadóval. A dráma szeptember 28-án veszi kezdetét.

 

~ 2013. szeptember 13. - Sunny ~

 

Októberben jön a Reply 1994

A Reply 1997 után, nemsokára kezdetét veszi a Reply 1994 is. Tegnap a tvN bejelentette, hogy az első epizód október 18-án lesz. A drámát péntekenként és szombatonként fogják vetíteni, így egy héten 2 részt is láthatunk majd. Már az első poszter is megjelent. És a következő sztárok fognak szerepelni a sorozatban: Go Ara, Jung Woo, Yoo Yeon Suk, Kim Sung Kyun, a Tiny G Min Do Heeje, a B1A4 Baroja, és Son Ho Joon. A 90-es évek ruhái már is nosztalgikus hangolatba hozták a színészeket. A Reply 1994 egyébként egy kisebb csapat vidékiről szól, akik Szöulba mennek, hogy megtanuljanak a nagyvárosban élni. A dráma központjában a kosárlabda, a Seo Taiji and Kids, és más társadalmi problémák fognak állni. Sung Dong Il és Lee Il Hwa, akik az előző évadban Eunji (Shiwon) szülei voltak, a Reply 1994-ben is fel fognak tűnni.

 

~ 2013. szeptember 13. - Sunny ~

 

No Breathing poszter + előzetes

Hiába van vége a nyárnak, Lee Jong Seok és Seo In Guk félpucéran pózolnak a No Breathing című film miatt. A héten jelent meg az első poszter a film két főszereplőjéről. Mindketten fürdőnadrágot viselnek, Seo In Guknak pedig még egy úszószemüveg is van a szájában. A képeket Davaon, a Fülöp-szigeteken csinálták, ahol magát a filmet is forgatták. Valamint a filmben az SNSD Yurija is szerepelni fog. A No Breathing két fiúról szól, akik azért küzdenek, hogy valóra váltsák álmukat és nemzeti úszók legyenek. A film premierje október 31-én lesz. Már az első előzetes is kijött, nézzétek meg. Szerintem izgalmas filmnek ígérkezik. Már csak a két főszereplő miatt is érdemes megnézni. :3

 

 

~ 2013. szeptember 13. - Sunny ~

 

7 év után visszatér

Joo Ji Hoon szerepelni fog a Medical Top Team című orvosi drámában. Ez nem csak az első orvosi drámája, de az első MBC-s drámája 7 év után. 7 éve a színész Yoon Eun Hyével szerepelt még a Goongban és Shin herceget játszotta. De egy kisebb drogbotrány után eltiltották a szerepléstől. Ezután beállt a seregbe, hogy teljesítse a kötelező 2 év katonai szolgálatot, amit 2011-ben sikeresen be is fejezett. Egyébként a drámában Han Seung Jaet fogja alakítani, egy rendkívül vidám orvost, akinek az a vágya, hogy saját kórháza legyen. A sorozat októberben kerül műsorra.

 

~ 2013. szeptember 12. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon jelenleg 1 szerkesztő van: Sunny.


 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2018     2017    2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show    Sci-fi    Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
Idén várható sorozatok

Június

Life on Mars (OCN) 🦄🔪

Július

Your House Helper (KBS) ❤️😄
Gyeoryong Goddess (tvN)
❤️🦄
I'm 30 but 17 (SBS) ❤️😄

Life-and-Death Romance (MBC) ❤️💉
Mr. Sunshine (tvN) 🏯❤️

Life (jTBC) 💉💙
Time (MBC) ❤️💙
Abut Her (SBS) 💙

Dear Judge (SBS) 📜
Let's Eat 3 (tvN) ❤️😄

Augusztus

Wife That I Know (tvN) 🦄❤️
Today's Detective (KBS)
😱
Lovely Horribly (KBS) ❤️🦄

Terius Behind Me (MBC) 🔪
Voice 2 (OCN) 🔪😱

Szeptember

Room N9 (tvN) 🦄

Október

Clean With Passion For Now (jTBC) ❤️😄

November

Memories of the Alhambra (tvN) ❤️🦄💙

2019

Vagabond (SBS) 🔪😱

Kérdéses Időpont

Boyfriend (?) ❤️💙
Round (OCN)
💥🔪
Absolute Boyfriend (?)
❤️😄🦄
Hitting on the Blind Boss (KBS) ❤️

Bad Papa (MBC) 💙⚽
Romantic Comedy King (?)
❤️😄🦄
Different Dreams (KBS) 🏯💉
Four Sons (?) ❤️🔪👪
Luther (MBC) 🔪
Asadal (?) 🏯
Hymn of Death (KBS) ❤️💙🎶
The Sound of Your Heart 2 (KBS) ❤️😄
Dog Witch and Me (?) ❤️💙
Fate and Fury (SBS) ❤️💙
Hundred Days Husband (tvN) 🏯💙🔪
The Greatest Divorce (?) 👪💙
Devilish Joy (MBC) ❤️😄
Yeowoo Gaksibyeol (SBS) ❤️💙
The Beauty Inside (jTBC) ❤️🦄💙
One Hundred Million Stars Falling from the Sky 🔪😱
Hand (OCN) 🔪😱
Fall From the Sky (tvN) ❤️🦄
Mermaid's Prince (MBC) ❤️😄

Jelmagyarázat:
Krimi 🔪  Romantikus ❤️ Vígjáték 😄 Zenés 🎶 Melodráma 💙
Történelmi 🏯  Jogi  📜  Családi 👪  Sport ⚽  Fantasy 🦄
Iskolai 🎓 Orvosi 💉 Thriller-Horror 😱  Akció 💥 Sci-Fi 👽

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Sketch (jTBC)
 • Goodbye to Goodbye (MBC)
 • Secret Mother (SBS)
 • Sketch (jTBC)
 • Rich Family’s Son (MBC)
 • Enemies From the Past (MBC)
 • Sunny Again Tomorrow (KBS1)
 • Happy Sisters (SBS)
 • Mysterious Personal Shopper (KBS2)
 • TV Novel – Waves, Waves (KBS2)
 • Shall We Live Together (KBS2)
 • Mistress (OCN)
 • Lawless Lawyer (tvN)
 • I’m a Mother too (SBS)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség   leszerelés  dorama mustra

 

 


Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról