Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Ha Ji Won a fiatalabb pasikra bukik


Az SBS Good Morning című műsora felkereste Ha Ji Wont egy fotózás közben, hogy kifaggassák házassági terveiről. Mikor megkérdeték tőle, gondolt-e már arra, hogy férjez megy, ezt válaszolta: "Én még egyszer sem fordult meg a fejemben a férjhez menés ötlete. Az emberek időről időre kérdezgetik tőlem, de azt hiszem, még nem nőttem fel hozzá."

A leendő férj életkorára ezt válaszolta: "Idősebb, fiatalabb, mindegyik jó." de hozzátette: "De azt hiszem, fiatalabb jobb lenne."

Mikor megkérdezték tőle, hogy tartja fitten a testét, ezt mondta: "Mivel szeretek enni, nem tudok úgy diétázni, hogy pár napig nem eszek. De drámák előtt megpróbálok kevesebb sós ételt enni."

 

~ 2013. június 29. - Sunny ~

 

Kim Yong Man 8 hónap börtönt kapott


Dél-Korea első számú humoristáját, Kim Yong Mant a szokásos illegális szerencsejáték miatt letartóztatták. Sok hírességgel ellentétben, akik tagadják tettüket, Kim Yong Man elismerte bűnét. Úgy tűnt, őszintén megbánta, amit tett. Őszintesége és nyitottsága ellenére a június 27-ei tárgyaláson 8 hónap börtönbüntetésre és 2 év próbaidőre ítélték.

A tárgyalás után ezt nyilatkozta: “Alázatosan elfogadom az eredményt … nem fogok fellebbezni.” Azt is hozzátette, “Úgy hiszem, az életnek több terve is van… nem fogok csalódást okozni azoknak akik, bátorságot és szeretet nyújtanak nekem. Jó emberré fogok válni, hogy visszafizessek nekik mindent.”

~ 2013. június 27. - Sunny ~

 

Plágiummal vádolják az I Hear Your Voice-ot


Az SBS I Hear Your Voice című sorozatának hihetetlenül magas a nézettsége. Sajnos, a kiadó cég viszont plágiummal vádolta meg az I Hear Your Voice-ot, hogy a regényüket másolták. A sorozat producere bejelentette, hogy komoly lépéseket fognak tenni azok ellen, akik hamisan megvádolták a drámát és a producereket.

Az RDM Media bemutatott 4 bizonyítékot, hogy nem történt másolás:

1. A dráma motívumai valós eseten alapulnak.

2. Az esetek máshogy kerülnek megoldásra, mint a regényben.

3. A dráma teljes története már a regény előtt megjelent

4. Az ikrek a thriller közös témája

~ 2013. június 27. - Sunny ~

 

Lee Jong Hyuk Suzyval akar együtt játszani


Az MBC Section TV Entertainment News című műsorában, mikor megkérdezték Lee Jong Hyukot, hogy melyik színésznővel játszana együtt szívesen, ő azt válaszolta "Az idolokat is beleértve?". Végül a színész megmondta, hogy Suzyval színészkedne együtt szívesen.

Lee Jong Hyuk jelenleg a Dating Agency. Cyrano című sorozatban játszik szerepet. Azt hiszem, érdekes lenne együtt látni őt Suzyval.

~ 2013. június 27. - Sunny ~

 

Song Joong Ki bevonul?


Nem. Legalábbis a képviselői ezt állítják. A legújabb pletykák, melyek szerint a színész bevonul, sokkolták a rajongókat. Song Joong Ki úgy tervezte, hogy idén augusztusba lép be a seregbe, épp ezért most, előtte rendezi a személyes ügyeit.

"Nem hallottunk semmit, arról, hogy besoroznák. Nem tudjuk hol terjedtek el a pletykák, melyek szerint augusztusba bevonulna. Sem a besorozásról, sem a következő projektjéről nem tudunk semmi." - mondta Song Joong Ki képviselője. "Song Joong Ki bizonyára tudja, mikor fog belépni a seregbe. Terveink szerint, amint kiderül a besorozás dátuma, nyilvánosságra hozzuk."

Úgy tűnik, jelenleg minden van a legegőben.
De azt biztosan tudjuk, hogy Song Joong Ki épp valamilyen kereskedelmi forgatáson van és nem tervezi a bevonulását. Vagy legalábbis mostanában nem, ameddig a következő film projektje véget nem ér.

 

~ 2013. június 27. - Sunny ~

 

Kim Tae Hee 9 évvel ezelőttNemrégiben került ez a kép elő Kim Tae Heeről. A címe: "Kim Tae Hee 9 évvel ezelőtt, Kim Tae Hee, mint bájos MC a 20 éveiben."
 

~ 2013. június 27. - Sunny ~

 

Lee Hyun Woo énekli a Secretly, Greatly betétdalát

A dal címe: Glory of Youth, és már ki is jött hozzá az MV. :D Emellett pár új poszter is megjelent. A film is egy-két héten belül meg fog jelenni.

 

 

~ 2013. június 23. - Sunny ~

 

Uhm Tae Woong apa lesz!


Uhm Tae Woong hivatalosan is apa lesz! A színész képviselője mondta, hogy az anya és a baba egyaránt jól vannak. Uhm Tae Woong öt hónapja vette feleségül Yoon Hye Jin, és most repkedni tudna a boldogságtól. A baba nevét még nem döntötték el, de addig is Tisztaságnak fogják hívni a magzatot.
 

~ 2013. június 23. - Sunny ~

 

Choi Jin Hyuk - Best Wishes To You

 

~ 2013. június 23. - Sunny ~

 

Új sorozatok

TV Novel – Eun Hee

Vetítés kezdete: június 24, minden hétköznap 9:00-kor a KBS2-n, műfaj: romantikus, családi, melodráma, részek száma: 100+

Mielőtt 1950-ben kitört a koreai háború, volt egy gyilkosság és a három család között megkezdődött a dráma. Eun Heet (Kyung Soo Jin) elkerülték az emberek, mert az apját a koreai háború előtt hamisan vádolták meg. Az apja tragikus körülmények közt halt meg. Im Sung Jaet (Lee Jun) egy férfi mentette meg, aki valójában apja gyilkosa volt. Mégis apjaként neveli, anélkül, hogy a fiú tudná az igazságot. Ezért Sung Jaenak el el kell válnia Eun Heetől. Cha Young Joo (Choi Yoon So) az igazi gyilkos lánya. Arrogáns és okos. Fiaal kora óta érzéseket táplál Im Sung Jae iránt, de Sung Jae Eun Heet szereti. Young Joo féltékenysége miatt, próbálja szétválasztani őket. Choi Jung Tae (Jung Min Jin) szereti Eun Heet, de elfogadja, hogy Sung Jaevel szeretik egymást.
 

Goddess of Marriage

Vetítés kezdete: június 29, minden szombat és vasárnap 21:50-kor az SBS-en, műfaj: romantikus vígjáték, részek száma: 32

Rádióműsor-író Song Ji Hye (Nam Sang Mi). Tiszta külsővel rendelkezik, ami utalhat arra, hogy naiv, de lehet magabiztos is. Édes és tiszta szerelemről álmodozik, de aggódik, a valóság és az ideális szerelem közti különbség miatt. Aztán hirtelen belecsöppen egy szerelmi háromszögbe Kim Hyun Wooval (Lee Sang Woo) és Kang Tae Wookkal (Kim Ji Hoon).
 

Scandal : a Shocking and Wrongful Incident

Vetítés kezdete: június 29, minden szombat és vasárnap 21:50-kor az MBC-n, műfaj:  romantikus melodráma, részek száma: 36

Ha Eun Joongoz (Kim Jae Won) egy bosszúhadjárat miatt fiatal korában elrabolták. Mikor felnő, rendőrként rájön az igazságra, miszerint, akit apának hitt egy közönséges emberrabló. Eközben élete kezd összefonódni Woo Ah Mival (Jo Yoon Hee) egy 26 éves egyedülálló anyával, aki kétségbeesetten próbálja begyógyítani a sebeket a szívén.

 

~ 2013. június 23. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon jelenleg 1 szerkesztő van: Sunny.


 

 
Happy Birthday!

Lee Min Ki ma, vagyis január 16-án ünnepli 33. (Koreában 34.) születésnapját. Boldog Szülinapot!

 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2018     2017    2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show    Sci-fi    Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
A hónap színésze/színésznője

Nam Joo Hyuk, délkoreai színész és modell. Hivatalosan 2013-ban kezdte meg a debütálását modellként, a SONGZIO Homme nevű 2014-es Dél-koreai magazin tavaszi / nyári kollekciójában.  2014-ben megcsilogatta énekesi tehetségét is, az Akdong Musician klipjében. Ugyanebben az évben megjelent az első TV-s drámája is, amely The Mermaid néven futott be és vált híressé. 2015-ben egy középiskolás karakter bőrébe bújt a Who Are You: School 2015 nevű drámában. Ez a szereplése után rögtön két szerepet is kapott a Cheese in the Trapben és a Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeoban.  Ezután csatlakozott egy főző műsorhoz, amelynek csak pár részében volt látható. 2016-ban szerepet kapott a Weightlifting Fairy Kim Bok Joo nevű sportos doramában, ahol a férfi főszereplőt játszotta. Sorozatbeli parnerével Lee Sung Kyunggal egy ideig a valóéletben is egy párt alkottak, azonban nemrégiben derült ki, hogy szakítotttak. Idén egy romantikus fantasy sorozatában kapott főszerepet, a Bride of the Water Godban, melyben a főszereplőt, egy vízistent, Habaeket alakította.

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • Radio Romance (KBS2)
 • Cross (tvN)
 • Eulachacha Waikiki (jTBC)
 • Smashing on Your Back (CSTV)
 • Radio Romance (KBS2)
 • Cross (tvN)
 • Eulachacha Waikiki (jTBC)
 • Smashing on Your Back (CSTV)
 • Black Knight (KBS2)
 • Return (SBS)
 • Mother (tvN)
 • Smashing on Your Back (CSTV)
 • Yeonnam-dong 539 (MBN)
 • Black Knight (KBS2)
 • Return (SBS)
 • Mother (tvN)
 • Smashing on Your Back (CSTV)
 • Misty (jTBC)
 • Drama Stage (tvN)
 • Money Flower (MBC)
 • Bravo My Life (SBS)
 • Misty (jTBC)
 • -
 • Backflow (MBC)
 • Enemies From the Past (MBC)
 • Hate To Love You (KBS1)
 • Happy Sisters (SBS)
 • My Man’s Secret (KBS2)
 • TV Novel – Dal Soon’s Spring (KBS2)
 • My Golden Life (KBS2)
 • Man Who Sets the Table (MBC)
 • Bad Guys: City of Evil (OCN)
 • Hwayugi (tvN)
 • Children of a Lesser God (OCN)
 • Should We Kiss First (SBS)
 • Mystery Queen 2 (KBS2)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség   leszerelés  dorama mustra

 

 


MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend