Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Néhány esti idézet

 

Áhh olyan fáradt vagyok, de egy nyomi szúnyog folyton itt zümmög a fülemben, úgyhogy ha akarnék se tudnék aludni. -.- Szóval hoztam pár idézetet így esti búcsúzóként.

"Még egy öreg cipőnek is van párja. Hogy lehetne egy ember páratlan?"
/Gu Family Book - So Jung szerzetes/

"Muszáj, hogy nagy okod legyen az életre? Még ha nincs is okom az életre, élek, mert minden reggel kinyitom a szemem. Mert még lélegzem. Miért? Ha egy embernek nincs oka az életre, az azt jelenti, hogy nem is élhet? Ha élni ilyen kínos, akkor most én vagyok zavarban."
/That Winter, The Wind Blows - Oh Soo/

"Már majdnem ott voltál... csak még egy lépés és rám találtál volna."
/You're Beautiful - Kang Shin Woo/

"Szerintem az egy csoda, ha két ember ugyanakkor szereti egymást. Egy nap velem is megtörténik ez a csoda, ugye?"
/Playful Kiss - Oh Ha Ni/

"Akármit is csinálsz, ne veszítsd el önmagad. Csak így lehetsz boldog bárhol és bármikor."
/You're The Best, Lee Soon Shin - Kim Young Hoon/

"A szerelem nem csak egy valakihez tartozik. Mindegy, milyen keményen próbálkozol, ha az érzés nem kölcsönös, nem tehetsz semmit."
/All About Eve - Jin Sun Mi/

"Az olyan emberek, mint mi hisznek a happy end-ben. Nem számít, milyen szenvedélyes volt a csók a film végén, a valóságban az élet azután is megy tovább."
/Cheongdam-dong Alice - Tommy Hong/

"A kezdetektől fogva nekem te voltál a zene és a zene voltál te. Ezért jöttem el ilyen messzire. Ha te nem vagy mellettem zene sincsen."
/Dream High - Song Sam Dong/


Remélem tetszenek! :) Majd még hozok ám többet is!

~ 2013. augusztus 18. - Sunny ~

 

Memories of the Sword

 

Megvan Lee Byung Hun újabb filmje a Memories of the Sword. A filmben globális sztárok fognak szerepelni, beleértve ugye Lee Byung Hunt, aki játszott már a G.I Joe 2-ben valamint a Red 2-ben. Szintén fel fog tűnni a filmben Jeon Do Yeon, aki ugyebár egy Cannes-díjas színésznő. Valamint Kim Go Eun, aki számos újonc díjat nyert. A Memories of the Sword két nőről szól, akik azért képzik magukat, hogy bosszút állhassanak egy férfin. Seol Lang (Jeon Do Yeon) eltitkolja személyazonosságát Goryeoban, hogy kiképezze lányát Seol Heet (Kim Go Eun), mint titkos fegyvert a bosszújához. 18 évvel később találkoznak a férfival, Deok Kival(Lee Byung Hun), aki összeesküvést szőtt, hogy elfoglalja a trónt, annak ellenére, hogy egy ágyas fia.
 

~ 2013. augusztus 18. - Sunny ~

 

Vissza a képernyőre!

 

Bár még semmi sem biztos, úgy tűnik, Kim Soo Hyun visszatér a képernyőre. A színész cége azt állította, hogy Kim Soo Hyun sok forgatókönyv és dráma közül válogat. Mégis egy cikk szerint Kim Soo Hyun szerepet kapott az SBS The Man from the Stars című drámájában. Bár a színész ügynöksége nem erősítette ezt meg. A dráma forgatókönyvét Park Ji Eun írta, aki az Unexpected You-t is, amely hatalmas sikert aratott. A The Man from the Stars egy idegenről szól, aki a Joseon korszak alatt érkezett a Földre és a mai napig Koreában él, több mint 400 éve. Az idegen férfi végül beleszeret egy színésznőbe, adva ezzel a történetnek egy újabb csavart.
 

~ 2013. augusztus 18. - Sunny ~

 

Joo Won vagy Kang Dong Won?

Hihetetlen, hogy már csak 2 hét és suli... Gondolni sem akarok rá! Sulis gondoltatok, tűnés a fejemből!!! Hagyjuk is, szóval voltatok már úgy, hogy esetleg egy hírességet összekevertetek egy másikkal, mert annyira hasonlítottak egymásra? :O A Good Doctor sztárja Joo Won mesélte egy műsorban, hogy a rajongók néha összetévesztik Kang Dong Wonnal. Joo Won, vagyis Kang Dong Won hasonmása elmondta, hogy volt olyan, mikor egy koncertre ment, egy rajongó pedig elkiáltotta magát "Ez Kang Dong Won!' és hirtelen óriási tömeg vette körül. Majd így folytatta: " Az a diáklány tényleg azt hitte, hogy én vagyok Kang Dong Won és elvette a táskámat meg a kalapomat. A barátom, akivel akkor voltam, annyira megdöbbent, hogy hirtelen elkezdett védeni engem. Így a rajongók azt hitték ő a menedzser, én meg Kang Dong Won. Majd még több rajongó rohant hozzánk." Hát ez az ára, ha ilyen nevetségesen jóképű valaki. xD Egyébként a műsor másik sztárja, Kim Young Gwang is megosztotta, hogy az emberek úgy gondolják, kicsit hasonlít Lee Seung Gire. Elég hihetetlen de Koreában elég sok hasonló idol van. Például ott van Minah és Eunji, Hongki és Mir, Sulli és Sunhwa, Fei és Kim Ah Joong.

 

~ 2013. augusztus 16. - Sunny ~

 

CN Blue tag a Heirsben

Már több CN Blue tag is szóba került a Heirst illetően. Először úgy volt, hogy Yong Hwa csatlakozik a drámához, de visszamondta, később Jong Hyun szerepléséről pletykáltak, de ő tagadta. Így úgy tűnt, minden reményük elveszett, hogy egy CN Blue tag kerülne a sorozatba. Aztán jött a megmentőnk, Kang Min Hyuk. Úgy tűnik, ő tényleg csatlakozni fog a drámához, még a júliusi forgatókönyv-olvasáson is részt vett. A karakteréről egyenlőre még nincs hír. Nemrég derült ki viszont, hogy Kim Ji Won szintén szerepelni fog a doramában.
 

 

~ 2013. augusztus 14. - Sunny ~

 

Végre egybekeltek!

 

Először is bocsi mindenkitől, hogy 4 napig nem voltam. A barátnőmnél voltam, mert szülinapja volt és nem nagyon volt időm gépezni. De most visszatértem és bepótolom a lemaradásomat. :) Akkor kezdem is a legnagyobb hírrel, vagyis, hogy Lee Min Jung és Lee Byung Hun augusztus 10-én végre kimondta a boldogító igen. Gratula nekik, és sok boldogságot! A két színész a Seoul Grand Hyatt Hotelben kelt egybe, összesen 900 vendég szeme láttára. A vendégek között több top sztár is volt, mint például Jang Dong Gun, Go So Young, Jung Woo Sung, Lee Jung Jae, Kim Tae Hee, Han Hyo Joo, Suzy és Kim Bum. A szertartás előtt az ifjú pár egy sajtókonferencián is megjelent. A bővebbenre kattintva megnézhetitek az esküvői képeket. :)
 

~ 2013. augusztus 14. - Sunny ~

 

Happy Rose Day

A Wonder Girls Soheeja visszatér a képernyőre, még pedig a Happy Rose Day című dráma speciállal. Tegnap jött ki az első előzetes. A történet egy házaspárról szól, akik mindketten találnak maguknak valaki mást. Jung Woong In, a férj, aki kezd vonzódni a virágüzletben dolgozó Sohee iránt, mivel feleségével már nem szeretik egymást úgy, mint régen. Az egy részes dráma központjában a szerelem, a kapcsolatok, az elválás és a házasság áll. Ha minden igaz, augusztus 14-én fogják vetíteni.
 

~ 2013. augusztus 10. - Sunny ~

 

Kim Bum bevonulási tevei

Augusztus 5-én a Goddes of Fire színészeit a bevonulási terveikről kérdezgették. Kim Bum ezt mondta: "Már nincs sok időm. Már tervben van." Ezután hozzátette: "Olyan helyre fogok menni ami mindenkit meg fog lepni." De megígérte, hogyha eljön az idő szólni fog. Kim Bum ügynöksége bejelentette, hogy Kim Bum hamarosan be akar lépni a seregbe.
 

~ 2013. augusztus 10. - Sunny ~

 

Yoo Ah In igazi neve

 

Yoo Ah In felfedte az igazi nevét: Uhm Hong Shik. Az SBS egy műsorában elmondta, hogy végül miért változtatta meg a nevét. Min Kyu Dong megkérdezte tőle, mikor kezdte el használni a Yoo Ah In nevet, erre a színész azt válaszolta, hogy mielőtt a Sharpban debütált, egy rámenreklámot fogatott és akkor kezdte el használni. Majd hozzátette: „A menedzserem mondta ’Az Uhm Hong Shik név nem túl ódivatú, találjunk ki egy idolosabb nevet’. Végül kitaláltuk a Yoo Ah In nevet, ami németül ’egy’-et jelent. Nem is tudtam, hogy ez az igazi neve, szerintem jó ötlet volt a névváltoztatás, nem hinném hogy az Uhm Hong Shikra annyian fefigyeltek volna...
 

~ 2013. augusztus 9. - Sunny ~

 

Suzy ideális típusa

 

Nemrégiben egy műsorban Suzy kiválasztotta az ideális férfi típusát. A színészek között igazi verseny folyt. Mikor megkérdezték Suzytól, hogy Kim Soo Hyun és Song Joong Ki közül ki választana, Suzy Song Joong Kit mondta. Ezután Lee Seung Gi és Lee Je Hoon közül, Lee Je Hoonra esett a választása. Suzy azt mondta azért, mert ő közelebb áll az ideális típusához. Végül a döntőben So Ji Sub és Kang Dong Won közül, Suzy gondolkodás nélkül Kang Dong Wont választotta. Suzy még üzent is a győztesnek: "Remélem vigyázol az egészségedre, én támogatlak." Na, ti mit gondoltok szerintetek összeillenének? :D
 

~ 2013. augusztus 9. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon jelenleg 1 szerkesztő van: Sunny.


 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2018     2017    2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show    Sci-fi    Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
Idén várható sorozatok

Szeptember

Devilish Joy (MBC) ❤️😄
Hundred Days Husband (tvN) 🏯💙🔪

Round (OCN) 💥🔪
12 Nights (Channel A)
❤️😄
Today's Detective (KBS) 😱🦄🔪
Terius Behind Me (MBC) ❤️🔪

The Third Charm (jTBC) ❤️😄
One Hundred Million Stars Falling from the Sky 🔪😱

Hand: The Guest (OCN) 🔪😱

Bad Papa (MBC) 💙⚽

Room N9 (tvN) 🦄

Október

Yeowoo Gaksibyeol (SBS) ❤️💙
The Greatest Divorce (?) 👪💙
Luther (MBC) 🔪

That Moment When Time Stops (KBS) 🦄❤️

November

Boyfriend (?) ❤️💙
Fate and Fury (SBS) ❤️💙

Gyeoryong Goddess (tvN) ❤️🦄

Clean With Passion For Now (jTBC) ❤️😄

God's Quiz 5 (OCN)
💉🔪
Memories of the Alhambra (tvN) ❤️🦄💙

2019

Asadal (?) 🏯
Different Dreams (KBS) 🏯💉
Vagabond (SBS) 🔪😱

Kérdéses Időpont

Prometheus (?) 🔪❤️💥
Because It's My First Love (?)
😄
Absolute Boyfriend (?)
❤️😄🦄
Hitting on the Blind Boss (KBS) ❤️

Four Sons (?) ❤️🔪👪
Hymn of Death (KBS) ❤️💙🎶
The Sound of Your Heart 2 (KBS) ❤️😄
Dog Witch and Me (?) ❤️💙
The Beauty Inside (jTBC) ❤️🦄💙
Fall From the Sky (tvN) ❤️🦄
Mermaid's Prince (MBC) ❤️😄

Jelmagyarázat:
Krimi-Kém 🔪  Romantikus ❤️ Vígjáték 😄 Zenés 🎶 Melodráma 💙
Történelmi 🏯  Jogi  📜  Családi 👪  Sport ⚽  Fantasy 🦄
Iskolai 🎓 Orvosi 💉 Thriller-Horror 😱  Akció 💥 Sci-Fi 👽

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Sketch (jTBC)
 • Goodbye to Goodbye (MBC)
 • Secret Mother (SBS)
 • Sketch (jTBC)
 • Rich Family’s Son (MBC)
 • Enemies From the Past (MBC)
 • Sunny Again Tomorrow (KBS1)
 • Happy Sisters (SBS)
 • Mysterious Personal Shopper (KBS2)
 • TV Novel – Waves, Waves (KBS2)
 • Shall We Live Together (KBS2)
 • Mistress (OCN)
 • Lawless Lawyer (tvN)
 • I’m a Mother too (SBS)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség   leszerelés  dorama mustra

 

 


too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!