Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Kang Ha Neul is csatlakozik a Heirshez

 

Alig ért véget a Monstar, a fiatal színész újabb projektbe vágott bele. Ugyanis Kang Ha Neul szintén csatlakozik az év egyik legjobban várt drámájához, a Heirshez. Kang Ha Neul egy Lee Hyo Shin nevű diákot fog alakítani, aki egy ügyész jóképű és okos fia. Ő is a főszerepek egyikét fogja játszani. Az ifjú színészpalánta a To The Beautiful óta kapja az újabb és újabb szerepeket, nemrégiben a Monstarban szerepelt, majd a Two Weeksben is kapott egy apró szerepet. Egy képviselője bejelentette, hogy "Kang Ha Neulnek az a nagy előnye, hogy az ő korában igazi ritkaság, hogy valaki ilyen képességekkel rendekezzen." Ki tudja, akár az idei év újonc díját is megkaphatja. Hihetetlen, mennyi híres színész csatlakozott már a Heirshez, alig várom, hogy elkezdődjön. Egyébként ma hoztam nektek egy újabb cikket vagy mit, azokoról a színészekről, akik 35 év felett vannak mégis Oppának hívhatjátok őket. :)
 

~ 2013. augusztus 8. - Sunny ~

 

Újabb eljegyzés

Lee Bo Young már 6 éve van együtt barátjával és nemrégiben megosztották házassági terveiket a fan caféjukon. A színésznő írt egy levelet a rajongóknak, hogy szeptemberben férjhez megy!  Még idén! Bár mivel hirtelen jelentek meg a házassági tervek 6 év után, rebesgedték, hogy talán terhes lenne a színésznő, de ő ezt tagadta "Még júniusban be akartam jelenteni, hogy lassa fel tudjunk rá készülni, de volt egy projektem, amit nem hagyhanyagolhattam el..." A rajongók már nagyon izgatottak a hír miatt és már többen is gratuláltak a színésznőnek az interneten.
 

~ 2013. augusztus 7. - Sunny ~

 

Good Doctor - Miracle

Megjelent egy videó a Good Doctor című új sorozathoz. A címe Miracle, a Big Mama egy korábbi tagja, Lee Hyun Young énekelte fel a dalt. Engem nagyon érdekel ez a dráma, de előbb megvárom szerintem a befejezést. Nem akarok úgy járni, mint a Gu Family Bookkal xD Azt elkezdtem nézni már akkor, mikor Koreában még ment, de alig bírtam ki egy hetet a következő részig, többet nem követem el ezt a hibát :P Valaki egyébként már belenézett?
 

~ 2013. augusztus 7. - Sunny ~

 

Lee Bo Young kikötése


Tudtátok, hogy az I Hear Your Voice "gyengéd jelenteinél" Lee Jong Seok szabályokat fektetett le Lee Jong Seoknak. A színésznő kikötötte partnerének, hogy nem dohányozhat. Ezért színésztársa a csókjelenet előtt 3 órával már nem cigizhetett. Nem gondoltam volna, hogy Lee Bo Young ilyen határozott :D
 

~ 2013. augusztus 7. - Sunny ~

 

Lee Min Jung táskája

Ma kiáztattam magam a strandon, persze 3 vakolatnyi naptej sem volt elég ahhoz, hogy ne égjek le. Úgyhogy most szép rudolfnózipiros arcom van. :P Na mindegy... Lee Min Jung megmutatta a Vincis Bench-től kapott ajándékát. A színésznő egy fekete fehér táskával pózol, amit, ha minden igaz augusztus 10-én fognak a piacra dobni, pont Lee Mn Jung és Lee Byung Hun esküvéjének napján. A táskába még Lee Min Jung monogramját is belegravírozták. Mivel augusztus 10-e mindjárt itt van, gondolom már nagyban készülődnek az esküvőre. Kíváncsi vagyok, milyen lesz Lee Min Jung ruhája :D
 

~ 2013. augusztus 7. - Sunny ~

 

Yong Hwa visszatér

 

Ugye emlékeztek még, mikor Yong Hwa lemondta a Heirs-beli szerepét? Nos, úgy tűnik, megvolt rá az oka. Ugyanis kiderült, hogy Yong Hwa már kapott egy szerep ajánlatot a KBS The Choice of the Future című drámájára. Bár ez még nincs megerőstíve, úgy látszik eddig tetszik neki a szerep. A dráma a műsorközvetítés körül fog forogni. Ha Yong Hwa elvállalja a szerepet, egy producert fog játszani, aki a Tv-állomáson dolgozik. Egyébként maga a történet egy Tv-műsor íróról fog szólni, aki visszautazik a múltba, hogy tanácsokkal lássa el a fiatalabb énjét. A drámát Hong Jin Ah írta, aki a Beethoven Virust és a The King 2 Heartsot is írta. A sori a tervek szerint októberben kerül vetítésre. Hihetetlen, mennyi jó dorama lesz az ősszel, akkor ott lesz ez meg még a Heirs is, már lassan megéri várni a suli időszakot. xD

 

~ 2013. augusztus 6. - Sunny ~

 

Koreai Legolas

Meleg van! Most néztem ki a hőmérőre és 39°C van. :O Én mindig is mondtam, hogy mennyivel jobb a tél, mivel ha fázol még mindig magadra tudsz kapni valamit, de nyáron ebbe a melegbe az ember már nem tud hova vetkőzni... Na de most nem ez a lényeg, nem tudom nézitek-e a Gooddess of Fire-t, de most találtam valamit a neten. Ha megnézitek Kim Bumot ezen a képen, ki jut róla eszetekbe? Kiköpött Legolas! :D Csupán a szerkója és a hajszíne más. Aki nem látta eddig A Gyűrűk Urát, az üsse be a gugliba. Vajon ha ők ketten megmérkőznének, ki győzne? Én biztos Kim Bumnak szurkolnék. Különben nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de nekem ő a kedvencem a Goddess of Fire-ből. :3


 

~ 2013. augusztus 6. - Sunny ~

 

Cikkek ~


Szóval, tegnap elkészültem végre az új dizivel. Most ilyen Goddess of Fire-ös lett. Annyira tetszett az a kép és nem tudtam neki ellenállni. Úgy döntöttem, feldobom egy kicsit az oldalt, úgyhogy mostantól több cikket és interjút fogok hozni. Akkor kezdném is azzal, hogy végre sikerült lefordítanom azt a Lee Seung Gi-s interjút, amit kinéztem, szóval azt itt találjátok. Mondjuk, szerintem, majd még lesznek ilyen Gu Family Book-os interjúk, csak azért mert hatalmas függője voltam annak a sorinak. :3 Másodszor pedig múltkor angol fórumokat nézegettem és találtam pár tényt a kdrámákról, azt is lefordítottam, itt tudjátok elolvasni. Ma még próbálok feltenni pár hírt az oldalra (csak el ne felejtsem), úgyhogy majd figyeljétek!
 

~ 2013. augusztus 6. - Sunny ~

 

Twoo Weeks előzetes

 

~ 2013. augusztus 6. - Sunny ~

 

The Master's Sun előzetes

 

~ 2013. augusztus 6. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon jelenleg 1 szerkesztő van: Sunny.


 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2018     2017    2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show    Sci-fi    Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
Idén várható sorozatok

Október

The Beauty Inside (jTBC) ❤️🦄💙
12 Nights (Channel A)
❤️😄
One Hundred Million Stars Falling from the Sky 🔪😱

Room N9 (tvN) 🦄

Bad Papa (MBC) 💙⚽
Yeowoo Gaksibyeol (SBS) ❤️💙

The Greatest Divorce (?) 👪💙
Luther/Bad Detective (MBC) 🔪

That Moment When Time Stops (KBS) 🦄❤️

November

Boyfriend (?) ❤️💙
Fate and Fury (SBS) ❤️💙

Gyeoryong Goddess (tvN) ❤️🦄

Clean With Passion For Now (jTBC) ❤️😄

God's Quiz 5 (OCN)
💉🔪
Memories of the Alhambra (tvN) ❤️🦄💙

2019

Asadal (?) 🏯
Different Dreams (KBS) 🏯💉
Vagabond (SBS) 🔪😱

Kérdéses Időpont

Prometheus (?) 🔪❤️💥
Because It's My First Love (?)
😄
Absolute Boyfriend (?)
❤️😄🦄
Hitting on the Blind Boss (KBS) ❤️

Four Sons (?) ❤️🔪👪
Hymn of Death (KBS) ❤️💙🎶
The Sound of Your Heart 2 (KBS) ❤️😄
Dog Witch and Me (?) ❤️💙
Fall From the Sky (tvN) ❤️🦄
Mermaid's Prince (MBC) ❤️😄

Jelmagyarázat:
Krimi-Kém 🔪  Romantikus ❤️ Vígjáték 😄 Zenés 🎶 Melodráma 💙
Történelmi 🏯  Jogi  📜  Családi 👪  Sport ⚽  Fantasy 🦄
Iskolai 🎓 Orvosi 💉 Thriller-Horror 😱  Akció 💥 Sci-Fi 👽

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Sketch (jTBC)
 • Goodbye to Goodbye (MBC)
 • Secret Mother (SBS)
 • Sketch (jTBC)
 • Rich Family’s Son (MBC)
 • Enemies From the Past (MBC)
 • Sunny Again Tomorrow (KBS1)
 • Happy Sisters (SBS)
 • Mysterious Personal Shopper (KBS2)
 • TV Novel – Waves, Waves (KBS2)
 • Shall We Live Together (KBS2)
 • Mistress (OCN)
 • Lawless Lawyer (tvN)
 • I’m a Mother too (SBS)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség   leszerelés  dorama mustra

 

 


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto